Portal
Geri git   Yenidendogus > İslam > Efendimiz (S.A.V)
Portal Forum Kayıt ol [Yardım Masası] Forum Kuralları Üye Listesi Konularım Cevaplarım Arama Son 24 Saatteki Konular Forumları Okundu Olarak İşaretle

Allah Resulünün hayatından kıssalar

Peygamber efendimiz: "Ya Ali,yarın kıyamet gününde şu yedi sınıf hayırlı ibadeti yapan kullarına Allah-u Teala bahşedece i ikram ve ihsanı gören Cebrail Aleyhisselam: -Ah!Keşke bende melek de il de insan olsaydım ve bu güzel ibadetleri

Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   Sonraki Mesaj Next
Alt 26.08.2005, 10:07   #1
hayrunisa
Misafir

İletiler: n/a
Takım :
Standart Allah Resulünün hayatından kıssalar

Peygamber efendimiz: "Ya Ali,yarın kıyamet gününde şu yedi sınıf hayırlı ibadeti yapan kullarına Allah-u Teala bahşedece i ikram ve ihsanı gören Cebrail Aleyhisselam:
-Ah!Keşke bende melek de il de insan olsaydım ve bu güzel ibadetleri yaparak Rabcimin iltifat-ı ilâhîcesine nail olsaydım diye hayıflanacaktır. Bu yedi sınıf hayırlı ibadetse şunlardır:
1-Beş vakit namazı güzelce kılmak
2-Cenaze namazını kılmak
3-Su da ıtmak
4-İlmi sohbetlere devam etmek
5-Hastaları ziyaret etmek
6-Yetimlere saygı göstermek
7-İki kişinin arasını bulmak

Reklamsız bir forum için sitemize destek olun...

Seçenekler
Stil

Konu Etiketleri
peygamber efendimizin kıssaları , peygamberimizin kıssaları , http wwwyenidendogusnet forum efendimiz s a v 28 allah resuluenuen hayatyndan kyssalarhtml , peygamber efendimizden kıssalar , peygamberimizin hayatından kıssalar , peygamber efendimizin hayatından kıssalar , hz muhammedin hayatından kıssalar , peygamberimizden kıssalar , peygamber efendimizle ilgili kıssalar , efendimiz ile ilgili kıssalar ,

Saat : 22:07 |