|
|||||||
| Portal | Forum | Kayıt ol | [Yardım Masası] | Forum Kuralları | Üye Listesi | Konularım | Cevaplarım | Arama | Son 24 Saatteki Konular | Forumları Okundu Olarak İşaretle |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Portal Yerlisi
![]() Üyelik tarihi: 01.09.2005
İletiler: 1.722
Takım :
Teşekkürler: 3
63 Mesajına 89 kez Teşekkür Edildi
|
Son zamanlardaki gelişmeler sizce nereye gidecek?
|
|
|
|
| Reklamsız bir forum için sitemize destek olun... | |
|
|
#2 |
|
Dost İstersen Allah Yeter
![]() Üyelik tarihi: 01.11.2005
Nereden: İstanbul - Eyüpsultan
İletiler: 4.737
Takım :
Teşekkürler: 1.550
888 Mesajına 2.176 kez Teşekkür Edildi
|
Siyasi gerginlik ve belirsizliklerden dolayı iyi gitmeyeceği kesin açılan bazı davalar ve yapılan bazı operasyonlar doğal olarak ekonomimizi etkilemekte bunların sonuçlanmasını beklemek lazım diye düşünüyorum ben şu anki gidişat iyi değil kapatma davası olumsuz sonuçlanırsa daha da kötü olacağı kesin ....
![]() Allah'a dayan,hikmete ram ol. Yol varsa budur Bilmiyorum başka yol .... ![]() ![]() Herhangi bir kimsede, gizli bir aşk derdi yoksa, o yaşıyormuş gibi görünse de, onun gönlü ve canı yoktur. O âdeta gezen, dolaşan bir ölüdür. Eğer aklın varsa, git de Hak'dan derd iste, çünkü derdsiz olmak, aşk derdine düşmemek, tedavisi imkansız bir hastalıktır. Hz. Mevlâna Muhammed Celaleddin-i Rûmî (k.s.) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Dünyadan uzak bir deli
![]() Üyelik tarihi: 06.09.2005
Nereden: Şehr-i İstanbul
İletiler: 1.163
Takım :
Teşekkürler: 523
257 Mesajına 488 kez Teşekkür Edildi
|
Türkiye şuan ki durumundan daha kötü günler geçirmişti tarihinde. Ekonomik olarak şuan ki durumu çokta iyi görmüyorum zira ülkenin istikrarına hergün bir elden balta vuruluyor bu da hem dışa bağımlı ekonomimizin kötüye gitmesine yolaçıyor hemde sıcak para girişine engel oluyor...Yabancı sermaye kaynağı ile 2001 krizini bir nebze atlatan ekonomimiz son kapatma davası iie piyasaların darmadağın oluşu ve petrol fiyatlarındaki önlenemez yükselişi ne kadar kaldırabilir bunu zaman gösterecek...
|
|
|
|
#4 |
|
Bana Seni Gerek ,Seni !.
![]() Üyelik tarihi: 08.01.2008
Nereden: Tokat'ta doğdum,Bursa'da doydum...
İletiler: 1.878
Takım :
Teşekkürler: 732
460 Mesajına 873 kez Teşekkür Edildi
|
Ekonomimiz iyi gidecek gitmesine ama bazı çıkarcılar tarafından buna fırsat verilmiyor maalesef...Artık bu herkesin malumu...Üzülüyoruz,elimizdende bişey gelmiyor dua etmekten başka...Ama ben o kadarda ümitsiz değilim...Artık ülkemizde bişeyler olmaya başladı...İnşallah devamıda güzel bir şekilde gelişir...Okusen'inde dediği gibi herşeyi zaman gösterecek...Bakalım daha nelere şahit olacağız...Hayırlısı...
|
|
|
|
#5 |
|
Süper Moderatör
![]() Üyelik tarihi: 29.09.2007
İletiler: 6.647
Takım :
Teşekkürler: 2.114
2.234 Mesajına 3.712 kez Teşekkür Edildi
|
Allah onları bildiği gibi yapsın.
|
| Reklamsız bir forum için sitemize destek olun... | |
|
|
#6 |
|
Blackholes & Revelations
![]() Üyelik tarihi: 07.10.2007
Nereden: Bursa
İletiler: 710
Takım :
Teşekkürler: 289
227 Mesajına 472 kez Teşekkür Edildi
|
Ne yazık ki ekonomimiz pek de iyi durumda değil 2001 krizinden sonra yabancı sermaye kaynaklı yüksek faiz karşılığında sıcak para akışı ve imf ile yapılan stand by anlaşmaları sayesinde izafi bir iyileşme olmuştu ama tabii bu girdinin bir de çıkışı var bu yüzden ülkemizde tansiyon düşük olmalı ekonomimiz hala çok kırılgan dış etkilere ve siyasi dalgalanmalara karşı hassas üstelik bir de cari açık var amerikan merkez bankası (FED) in yaptığı faiz indirimleri ile dolar dengesiz şekilde düşüp çıkıyor petrol fiyatları hiç olmadığı kadar yüksek genç nüfus çok fazla nüfusa göre göre iş imkanları kısıtlı kısacası ekonomi iyi sinyaller vermiyor düzeleceğini de pek zannetmiyorum dünyada ekonomisi en güçlü ülke japonyadır onlarında başı aşırı düşük enflasyon oranına bağlı ekonomik daralma (resesyon) ile dertte.
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
![]() Üyelik tarihi: 10.04.2006
İletiler: 5
Takım :
Teşekkürler: 1
0 Mesajına 0 kez Teşekkür Edildi
|
izin verseler iyiye gidecek ama izin vermiyorlar yapma gündemlerle oyalıyorlar
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
LA İLAHE İLALLAH
![]() Üyelik tarihi: 01.09.2005
Nereden: Ankara
İletiler: 7.051
Takım :
Teşekkürler: 2.174
1.131 Mesajına 2.579 kez Teşekkür Edildi
|
Bence günümüzdeki ekonomi durumu kötünün iyisi diyorum
Malum şimdide aydın doğanın ve diğer ulusalcı basın seçim yaklaşirken iktidar partiyi nasıl yenildiye uğratırız çalişması yapıyorlar.Karalama ve bir takım kişiler ve kurumlar üzerinden iktidar partisini yıpratma peşine düştüler İnşeallah iktidar partisi bunun da üstesinden gelir.
|
|
|
#9 |
|
İslam Güzel Ahlaktır...
![]() Üyelik tarihi: 07.02.2008
İletiler: 1.351
Takım :
Teşekkürler: 209
298 Mesajına 383 kez Teşekkür Edildi
|
Herşey gitgide kötüye gidiyo Rabbim sonumuzu hayır eylesin inş.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yeni Üye
İletiler: 2
Takım :
Teşekkürler: 0