|
|||||||
| Portal | Forum | Kayıt ol | [Yardım Masası] | Forum Kuralları | Üye Listesi | Konularım | Cevaplarım | Arama | Son 24 Saatteki Konular | Forumları Okundu Olarak İşaretle |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
~~DiLSuLTaN~~
![]() Üyelik tarihi: 24.08.2009
İletiler: 8.976
Takım :
Teşekkürler: 4.751
2.580 Mesajına 4.227 kez Teşekkür Edildi
|
![]() Hoş geldin güzel insan, bizim fakir gönülhaneye. Kusura bakma etraf biraz tozlanmış, biraz dağılmış, kırılıp dökülmüş her şey ama hemen temizlerim senin için. ![]() Uzun zamandır gelip giden yoktu buraya.. Son tarumar edilişinden beri ben de pek gelmedim. Hem dostlar aldırmazmış böyle şeylere. ![]() Gel! Gel otur şöyle! Burası özel dostlar için, orayı ancak sen görebileceğinden başkası kırıp dökemez ve kirletemez Orası dost makamıdır, ancak senin tasarrufundadır ve istemedikçe de kimse seni oradan çıkaramaz.. ![]() Sahi! Ne ikram edeyim sana? Aslında sana layık pek bir şey kalmış olmasa da; yıllanmış özlemlerimin yanında, üzerine sevgi kırıntıları ekilmiş sıcak bir yürek çorbası içmeye ne dersin? Hem de biraz sohbet ederiz, kim bilir belki arka bahçede yetiştirdiğim nadide güllerimi gösteririm sana. Çok defa fırtına ve ayazlara maruz kalsalar da hala yaşayanlar da var elbet. Onları her gece göz yaşlarımla suluyorum ve çile ile gübreliyorum. Bak! Bir tane de senin için ekelim şuraya. Şu kar beyazı olanlardan. Yüreğin gibi temiz, yüzün gibi pak olanlardan. Ama onu sen sulayıp besleyeceksin anlaştık mı? ![]() Açılan her gonca için bir iyilik yapalım şu dünyaya... Hani şu gül kokusundan mahrum ve nasipsiz dünyaya... Gönül evimizin dostluk pencerelerini açıp Muhammedi kokular gönderelim zakkum ağaçları arasında kavrulan yüreklere Rahman ve Rahim olanın adıyla... ![]() Beyaz güllerimizin üzerinde uçuşan kelebeklerden selam gönderirim sana. Eğer bir gün solarsa ak güllerimiz anlarım ki ayrılık vakti gelmiş..İki damla gözyaşı ve bir fatiha ile gönlüne düşer, yolumuza devam ederim...ta ki sonsuzluk bahçelerinde buluşuncaya dek... ![]()
|
| Reklamsız bir forum için sitemize destek olun... | |
|
|
#2 |
|
Moderatör
![]() Üyelik tarihi: 27.07.2008
Nereden: istanbul-Elazığ
İletiler: 3.600
Takım :
Teşekkürler: 4.209
2.064 Mesajına 3.944 kez Teşekkür Edildi
|
Açılan her gonca için bir iyilik yapalım şu dünyaya... Hani şu
gül kokusundan mahrum ve nasipsiz dünyaya... Gönül evimizin dostluk pencerelerini açıp Muhammedi kokular gönderelim zakkum ağaçları arasında kavrulan yüreklere Rahman ve Rahim olanın adıyla... kardeşime bu güzel konuyu paylştığı için Allah cc razı olsun
|
| Bu Mesaj için semerkand'a Teşekkür Edenler : | dilsitan (21.02.2010) |
|
|
#3 |
|
...optimist...
![]() Üyelik tarihi: 03.07.2009
Nereden: Nicomedia
İletiler: 2.273
Takım :
Teşekkürler: 1.606
1.035 Mesajına 1.996 kez Teşekkür Edildi
|
Yüreğine sağlık canım.
|
|
| Bu Mesaj için nur_41'a Teşekkür Edenler : | dilsitan (21.02.2010) |
|
|
#4 |
|
Sükut_u Sonbahar
![]() Üyelik tarihi: 11.04.2007
İletiler: 11.793
Takım :
Teşekkürler: 9.565
4.092 Mesajına 5.190 kez Teşekkür Edildi
|
Beyaz güllerimizin üzerinde uçuşan kelebeklerden selam gönderirim sana. Eğer bir gün solarsa ak güllerimiz anlarım ki ayrılık vakti gelmiş..İki damla gözyaşı ve bir fatiha ile gönlüne düşer, yolumuza devam ederim...ta ki sonsuzluk bahçelerinde buluşuncaya dek... Mükemmeldu canim paylasan yüreginin güzelligi daim olsun insaAllah kalbi tesekkürler Cenab-i Hak razi olsun Selam ve Dualarimla.......
|
|
| Bu Mesaj için Geceler'a Teşekkür Edenler : | dilsitan (21.02.2010) |
|
|
#5 |
|
Özel Üye
![]() Üyelik tarihi: 17.07.2009
İletiler: 6.634
Takım :
Teşekkürler: 886
1.956 Mesajına 4.323 kez Teşekkür Edildi
|
teşekkürler canım
![]() Uzaktan sevmek nedir? Gidin Hz.Vahsi(r.a)ye sorun! Görmeden sevmekten baska birsey bu! Görmek fakat yaklasamamak! Bakmak ama konusamamak! Sadece uzaktan seyretmek ve aglamak! Agladıgını-sevdigini söyleyememek! Zor olan budur! Görmek ama dokunmamak! ![]() |
|
|
|
| Bu Mesaj için Gülyüzlüm'a Teşekkür Edenler : | dilsitan (21.02.2010) |
| Reklamsız bir forum için sitemize destek olun... | |
|
|
#7 |
|
~~DiLSuLTaN~~
![]() Üyelik tarihi: 24.08.2009
İletiler: 8.976