|
|||||||
| Portal | Forum | Kayıt ol | [Yardım Masası] | Üye Listesi | Konularım | Cevaplarım | Arama | Son 24 Saatteki Konular | Forumları Okundu Olarak İşaretle |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 | ||||||||
|
Mavi emzikli çocuk
![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 10.04.2008
Nereden: İbrahim (a.s) Diyarı
İletiler: 285
Takım :
Teşekkürler: 58
118 Mesajına 281 kez Teşekkür Edildi
|
Hmmm abıler oyle demış yanı.
Verdığınız kaynaklar benı tatmın etmedı ve ben bu konuyu ezici çoğunluğunuz karşısında susmayı tercıh edıyorum
İçimde sadece şairler uyur.... Konu EnSaR tarafından (23.07.2008 Saat 19:02 ) değiştirilmiştir.. |
||||||||
|
|
|
|
|
#12 |
|
RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM
![]() Üyelik tarihi: 04.08.2006
Nereden: Ağrı
İletiler: 5.651
Takım :
Teşekkürler: 0
492 Mesajına 713 kez Teşekkür Edildi
|
değerli kardeşim bu konuyu uzatmanın kimseye hiçbir faydası yok aksine zararı var...
bu bilgiler inanmak istiyeni tatmin eder sen tatmin olmak istemiyorsun... selam ve dua ile....
YENİDENDOĞUŞ AİLESİ OLARAK SENİ RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM MEKANIN CENNET OLSUN http://www.yenidendogus.net/vb/duyurular/21725-selamun-aleykum-kardeslerym-11.html#post183264 ![]() "Milletimin imanını selamette görürsem, Cehennem'in alevleri arasında yanmaya razıyım." Bediüzzaman Said-i Nursi |
|
|
|
|
|
#13 | ||||
|
Mavi emzikli çocuk
Takım :
|
Ben zaten son sozumu o kibirvari aşağılayıcı uslubunuz karşısında dıle getırdım
Uzatmak ıstedığım yok verdığınız kaynaklar bu olayı en çok savunan kişilerin dıle getırmış olanların yorumu sadece ve yınede dedıklerınızın içinde o hadısın mutevatır olduğu geçmıyordu neyse ben dıle getırmekten vaz gectım selametle
|
|
|
|
#14 |
|
Portal Yerlisi
![]() Üyelik tarihi: 01.09.2005
İletiler: 1.717
Takım :
Teşekkürler: 3
74 Mesajına 105 kez Teşekkür Edildi
|
Musab abi elimizde çok güvenilir kaynak yok diye olaya daha çok temkinli bakıyor, Katre abi ise Bir çok alim tarafından alimliği sabit olan Bediüzzaman Hazreterinin dediği ki, Peygamber Efendimizin münacatıdır, Zeyne'l-Abidin radıyallahi anhdan tevatürle rivayet edilmiştir sözüne güveniyor.
Niyetler salih olduktan sonra. ikiside doğru yoldur, sadece bakış açıları farklıdır. Fakat şunu kimsenin unutmaması lazım; acziyetten bilmemekten uzak olan yalnızca Allah olduğuna göre, hadis kaynaklarında aktarılan söz ve hadiselerin ne kadar doğru, ne kadar eksik ya da artırılmış olduğunu da yalnızca O bilir. Bir hadisin kaynağının kuvvetli olması onun kesin hadis olduğunu söylemediği gibi, kaynağının zayıf olması onun olmadığı manasına da gelmez. En doğrusunu Allah bilir deyip samimiyetle hareket etmek lazım. Birbirimzin düşüncelerine saygı gösterip kırmayalım. Bazen birbirlerimizi yanlış anlıyor olabiliyoruz. Selam ve dua ile.
|
| Bu Mesaj için YaMusaB'a Teşekkür Edenler : | EnSaR (24.07.2008) |
|
|
#15 |
|
RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM
![]() Üyelik tarihi: 04.08.2006
Nereden: Ağrı
İletiler: 5.651
Takım :
Teşekkürler: 0
492 Mesajına 713 kez Teşekkür Edildi
|
YENİDENDOĞUŞ AİLESİ OLARAK SENİ RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM MEKANIN CENNET OLSUN http://www.yenidendogus.net/vb/duyurular/21725-selamun-aleykum-kardeslerym-11.html#post183264 ![]() "Milletimin imanını selamette görürsem, Cehennem'in alevleri arasında yanmaya razıyım." Bediüzzaman Said-i Nursi |
|
|
|
| Reklamsız bir forum için sitemize destek olun... |
|
|
#16 |
|
Bana Seni Gerek ,Seni !.
![]() Üyelik tarihi: 08.01.2008
Nereden: Tokat'ta doğdum,Bursa'da doydum...
İletiler: 1.871
Takım :
Teşekkürler: 727
473 Mesajına 911 kez Teşekkür Edildi
|
Allah razı olsun abi...Vakit buldukça açıp dinliyoruz inşallah...Selametle...
|
|
|
|
#17 | ||||||||
|
Mavi emzikli çocuk
Takım :
|
İçimde sadece şairler uyur.... Konu EnSaR tarafından (29.07.2008 Saat 01:27 ) değiştirilmiştir.. |
||||||||
|
|
|
|
|
#18 |
|
SüKuT
![]() Üyelik tarihi: 07.04.2007
Nereden: Bursa-Tokat
İletiler: 4.737
Takım :
Teşekkürler: 1.974
1.397 Mesajına 2.337 kez Teşekkür Edildi
|
Rabbim azze ve celle razı olsun abim.Konunun sürtüşme bağbına gelmesi üzdü yalnız bizi.Yalnız şunu söylemeden edemiyeceğim Bir_katre abimizin konularıda kendiside gayet seviyelidir.Özür dilemek insanın olgunluğunu gösterir ama tabiki anlayamasını bilene.Yüreğine sağlık gönlü güzel abim.
|
|
|
#19 |
|
~~makbergülü~~
![]() Üyelik tarihi: 01.09.2010
İletiler: 773
Takım :
Teşekkürler: 421
349 Mesajına 635 kez Teşekkür Edildi
|
neden açılmıyor...okumak istiyorum ama bir türlü nette okuyup dinleyeceğim bir link bulamıyorum lütfen yardımcı olun.............aciiiiiiiiiiillll.
|
|
|
#20 |
|
Çırak
![]() ![]() Üyelik tarihi: 11.08.2009
İletiler: 50
Takım :
Teşekkürler: 42
23 Mesajına 38 kez Teşekkür Edildi
|
Selamün aleyküm
Cevşen konusuna birde şu açıdan bakılsa daha iyi olacağını düşünüyorum şöyleki: Cevşenin cümlelerini şöyle bi araştıralım ya bir Ayet-i Kerimenin bir kısmı ya Kuranda geçen bir Esma-i Hüsna dır bunların okunmasında bir mahsur olacağını düşünmek büyük bir hatadır.Onun için Cevşeni gözden çıkarmanın onu okuyanlara burun kıvırmanın bir estetiği olmaz ve şuna innanıyorumki Allah la irtibat kurmanın bağlarından biride her an cevşen okumaktır hiç bırakmadan usanmadan bıkmadan okumak ve manasını düşünmektir.
|
| Bu Mesaj için karakoç'a Teşekkür Edenler : | loreS (19.10.2010) |
| Reklamsız bir forum için sitemize destek olun... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |