Portal
Geri git   Yenidendogus > Diger Konular > Paylasmak Istediklerim
Portal Forum Kayıt ol [Yardım Masası] Forum Kuralları Üye Listesi Konularım Cevaplarım Arama Son 24 Saatteki Konular Forumları Okundu Olarak İşaretle

Not defterime düşenler...

Ayın aksi düşer geceye, gece bana, ben de mavi'ye... Bu düşüşler adam eder beni... Geceye yaslanır,karanlıklarla hemdem olurum... kelimelerime yeni anlamlar yüklediğim vakt-i leyl;kaçıp kaçıp tekrar geldiğim kapı... düşüşüm geceye denk... Mavi... Ay... düşmelerimin şahidi

Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   Sonraki Mesaj Next
Alt 17.11.2007, 20:52   #1
Loya
O Eskidendi.....

Loya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nereden: RİZE
İletiler: 2.314
Takım :
Teşekkürler: 161
264 Mesajına 389 kez Teşekkür Edildi
Standart Not defterime düşenler...

Ayın aksi düşer geceye, gece bana, ben de mavi'ye... Bu düşüşler adam eder beni... Geceye yaslanır,karanlıklarla hemdem olurum... kelimelerime yeni anlamlar yüklediğim vakt-i leyl;kaçıp kaçıp tekrar geldiğim kapı... düşüşüm geceye denk...
Mavi... Ay... düşmelerimin şahidi vakt-i leyl... ve karanlığa inat, hersey rağmen tebessüm... sıyrıl tüm karanlıklarından Mavi'yle... Ayın aksi düşsün yüreğine...

Konu Loya tarafından (28.04.2008 Saat 02:18 ) değiştirilmiştir..

Loya isimli üye şu anda çevrimdışı  
Sağ taraftaki 2 üye yazdığınız bu mesaj için size teşekkür ediyor.
*_NaZLı_* (08.05.2009), @Cihan** (17.05.2010)

Reklamsız bir forum için sitemize destek olun...

Seçenekler
Stil

Konu Etiketleri
not defterime düşenler , şimdi tekrar ne yapsam dedirtme bana yarabbi , şimdi bana tekrar ne yapsam , lazincisi , menzil şeyhi , şimdi tekrar ne yapsam dedirtme bana ya rabbi , ayın aksi düşer geceye gece bana ben de mavi ye bu düşüşler adam eder beni geceye yaslanır , not defteriime düşenler , şimdi bana ne yapsam dedirtme yarabbi , defterime düşenler ,

Saat : 22:09 |