|
|||||||
| Portal | Forum | Kayıt ol | [Yardım Masası] | Forum Kuralları | Üye Listesi | Konularım | Cevaplarım | Arama | Son 24 Saatteki Konular | Forumları Okundu Olarak İşaretle |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
4/C'li
![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05.09.2005
İletiler: 91
Takım :
Teşekkürler: 29
25 Mesajına 41 kez Teşekkür Edildi
|
![]() Arkadaşlar Site yönetiminin Özel Üye olmak için 300 mesajı olmayana Turuncu olma özgürlüğü yok kararını protesto ediyor ve siz portal üyelerini eyleme davet ediyorum.. ![]() Hem ben niye turuncu değilim diye komplekse girmenin de bir anlamı yok yanii otururuz eylem çadırında millet bize çay getirir pasta keek gönderirler paşa paşa eylemimizi yaparız sonrada Özel Üye de oluruz değme keyfimize yanii hadi arkadaşlar gelin ve bu haksız,yersiz ve bi o kadar saçma kuralın değişmesi için harekete geçelim ![]() Hem bakın eylem sonunda zafere uşlaşırsak karizma bin beşyüz yanii ![]() Onur Dimli kurtulamazsın bizden.. Bu arada meraklananlar için söylüyorum çadırı epey bi arazide kurmuş olduğumun farkındayım ama yavaş yavaş daha portalin havasına bakıp öyle dalacağız içeriye... |
|
|
|
| Sağ taraftaki 4 üye yazdığınız bu mesaj için size teşekkür ediyor. |
| Reklamsız bir forum için sitemize destek olun... | |
|
|
#2 |
|
...optimist...
![]() Üyelik tarihi: 03.07.2009
Nereden: Nicomedia
İletiler: 2.273
Takım :
Teşekkürler: 1.606
1.035 Mesajına 1.996 kez Teşekkür Edildi
|
Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın deyimiyle yorumumu yapmak istiyorum, "çalışmadan rütbe atlamak istiyorsunuz."
![]() Alnımızın terceğiziyle geldik bulunduğumuz konumlara ![]() Kocaeli'nin sloganıyla sesleniyorum "Çalışınca Oluyor" Çalışın olsun efem ![]() Çaylı muhabbetten artanlar olursa getiririm Benimde yardımım bu olsun
|
|
| Sağ taraftaki 5 üye yazdığınız bu mesaj için size teşekkür ediyor. | Bayram (15.02.2010), dilsitan (03.02.2010), mehmetalisoker (03.02.2010), nurseza (03.03.2010), UhibbU (03.02.2010) |
|
|
#3 |
|
4/C'li
![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05.09.2005
İletiler: 91
Takım :
Teşekkürler: 29
25 Mesajına 41 kez Teşekkür Edildi
|
Elbetteki toplumun ayrı ayrı kesiminden ayrı ayrı sesler çıkacaktır size de sayın başbakanıma da saygım sonsuz öncesi ama ben çalışmayacam demiyorum ki.. biizi çalıştırma maksadıyla ortaya atılan 300lük kotayadır sitemim..
Kekler koalar çaylar börekler ne varsa yani kabulümüzdür arta kalanlar da olsa da.. eylem bu açlık grevi yapmadık daha ![]() Haydi yoldaşlar ÇAW BELLA! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
br garip gezgin
![]() Üyelik tarihi: 27.08.2009
Nereden: bir garip dünya
İletiler: 1.311
Takım :
Teşekkürler: 2.231
580 Mesajına 1.035 kez Teşekkür Edildi
|
sizi anlıyorum ve destekliyorum turuncusuz günlerimi hatırladım
![]() [Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir, ] çadırda vailes vınmın vardır inş yoksa eylem boş
|
|
|
#5 |
|
˚͜˚
![]() ![]() Üyelik tarihi: 01.10.2005
Nereden: Karaman
İletiler: 6.983
Takım :
Teşekkürler: 401
488 Mesajına 1.270 kez Teşekkür Edildi
|
Eylem böyle sürerse kısa sürede 300 mesaja ulaşacaksınız zaten.
Çadıra Avea Jet sağlamak isterdim fakat hükümetten yana olmam gerek.
|
|
| Bu Mesaj için Onur'a Teşekkür Edenler : | dilsitan (03.02.2010) |
|
|
#6 |
|
Özel Üye
![]() Üyelik tarihi: 07.12.2009
İletiler: 1.341
Takım :
Teşekkürler: 1.032
428 Mesajına 554 kez Teşekkür Edildi
|
evet katılıyorum çadırda banada yer varmı
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
~~DiLSuLTaN~~
![]() Üyelik tarihi: 24.08.2009
İletiler: 8.976
Takım :
Teşekkürler: 4.751
2.580 Mesajına 4.227 kez Teşekkür Edildi
|
kardesim böyle giderse
Nur'umun destegiyle en yakin zamnda sende turuncu olursun ![]() bende ilk basta demistim ya ben 300 mesaj yazana kadar birakirim herhalde bu siteyi ama profilimde görüldügü gibi 4 ayda 4 000 ne yaklastim ki kural bu bencede gerekli yok öyle armut pis agzima düs ![]() yani DURMAK YOK YOLA DEVAM Cilketina cim canim benim az gayret et ayin üyesi bile olursun yani benim gelecek ay icin 4 tane adayim var ama hepsininde az calismasi lazim bu benden ilk cayiniz ve bi torba siyah cay ![]() ![]() buda semaver ![]() hadi bakalim eylem boyunca demleyin demleyin icin
![]() ![]() ***** ***** ![]() ***** ***** ![]() ![]() Konu dilsitan tarafından (03.02.2010 Saat 14:11 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| Bu Mesaj için dilsitan'a Teşekkür Edenler : | UhibbU (03.02.2010) |
|
|
#8 |
|
Allah'ın Aciz Bİr Kulu
![]() Üyelik tarihi: 29.12.2009
İletiler: 787
Takım :
Teşekkürler: 395
256 Mesajına 460 kez Teşekkür Edildi
|
demek profilimi görmek için 300 mesaj yazmam lazım daha çokkk yolum va desenize
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
~~DiLSuLTaN~~
![]() Üyelik tarihi: 24.08.2009
İletiler: 8.976
Takım :
Teşekkürler: 4.751
2.580 Mesajına 4.227 kez Teşekkür Edildi
|
yok kardesim en yakin zamadn olursun ins
ya büyütmeyin okadr gözünüzde
|
|
|
#10 |
|
Hüzün Denizi Yüreğim
![]() Üyelik tarihi: 30.12.2007
İletiler: 6.951
Takım :
Teşekkürler: 6.636
2.742 Mesajına 4.101 kez Teşekkür Edildi
|
Bende sizi şöyle rahatlatayım ozaman üyesi olduğum başka bir site de özel üye olmak için on bin msj gerekli yani demek istediğim 300 çok az biraz sabır ...
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |