|
|||||||
| Portal | Forum | Kayıt ol | [Yardım Masası] | Forum Kuralları | Üye Listesi | Konularım | Cevaplarım | Arama | Son 24 Saatteki Konular | Forumları Okundu Olarak İşaretle |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#31 |
|
Resule Özlem
![]() Üyelik tarihi: 08.02.2010
Nereden: Türkiye
İletiler: 599
Takım :
Teşekkürler: 1.395
191 Mesajına 357 kez Teşekkür Edildi
|
Arkadaşlar Tüm Kotalı Adsl Kullanan Kardeşlerimize duyuru
Gezdiginiz sitelerin resimleri dosyaları tempoary internet files dosyasına kaydedilmektedir Her sayfa kotanızdan yakmaktadır.Tabi az ama damlaya damlaya göl olur 4gb kotalı kullananlar günde en az 1 saat girmelidirler . Kendimde kotalı kullandıgım için hiçbir zaman 29 ödememişimdir... İndirmeyi ve video izlemeyi bırakın multimedya kaynaklı siteler zaten götürüyor Peki Çözüm nedir? Ya Ortaklaşa kablo yoluyla 45 liralık sınırsıza baglanmak veya hiç girmemek
|
|
|
|
#32 |
|
Ayın Üyesi
![]() Üyelik tarihi: 13.05.2010
Nereden: ikamet-İstanbul... / memleket Azerbaycan
İletiler: 473
Takım :
Teşekkürler: 185
212 Mesajına 411 kez Teşekkür Edildi
|
Bencede en ıyısı sınırsız kullanmakdı. 2 aydı sınırsız kullanıyoz.
en son 150 ytl odetdırdım eşime . oda kızdı sınırsız yapdı ![]() tabı sonra bakdı sucum yok. cunkı fazla kota aşacak bi şey yuklememışdım. sadece girdıyım siteler gifli , videolu olunca kota aşmış.
![]() Amelinizde rıza-yı İlâhî olmalı. Eğer O razı olsa, bütün dünya küsse ehemmiyeti yok. Eğer O kabul etse, bütün halk reddetse tesiri yok. O razı olduktan ve kabul ettikten sonra, isterse ve hikmeti iktiza ederse, sizler istemek talebinde olmadığınız halde, halklara da kabul ettirir, onları da razı eder. |
|
|
|