|
|||||||
| Portal | Forum | Kayıt ol | [Yardım Masası] | Üye Listesi | Konularım | Cevaplarım | Arama | Son 24 Saatteki Konular | Forumları Okundu Olarak İşaretle |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Üye
![]() Üyelik tarihi: 10.06.2009
İletiler: 20
Takım :
Teşekkürler: 1
17 Mesajına 46 kez Teşekkür Edildi
|
Andım yine seni, her şey yadımdan silindi
Hayalin gönlümün tepelerinde gezindi Bu bir serap olsa da, hafakanlarım dindi Andım yine seni, her şey yadımdan silindi Ufku dolduruyor, yetiyor, başka şey göremiyorsun Keşke her an aşkınla oturup aşkınla kalksam Ruhlar gibi yükselip de ufkunda dolaşsam Bir yolunu bulup gönlünden içeri aksam Keşke her an aşkınla oturup aşkınla kalksam Anladım vaslına ermek artık çok geç, saçlar bembeyaz Hicranla yanan gönlüm durmadan inleyecek İnleyip, en taze hislerle hep bekleyecek Yaş olsa da, ben taze hislerle yollardayım Anladım, vaslına ermek artık çok geç Kalbim, bir güvercin kalbi gibi titrerken ardından Ne olur, sana ulaşmak için kanadından Bana bir tüy ver, pervaz edeyim hep ardından Kalbim, bir güvercin kalbi gibi titrerken ardından Ey kupkuru çölleri cennetlere çeviren gül Gel, o bayıltan renklerinle gönlüme dökül Vaktidir ağlayan gözlerimin içine gül Ey kupkuru çölleri cennetlere çeviren gül Mecnun gibi arkandan koşan kulun olayım Bir kor saç içime, ocaklar gibi yanayım Sensiz geçen bu acı rüyadan uyanayım Mecnun gibi arkandan koşan kulun olayım Aklım, uzakta kaldığı günleri saymakta Asker gibi ne zaman terhis Ruhuma sisli dumanlı bir kasvet yaymakta Göster çehreni ki, güneş guruba kaymakta Aklım, uzakta kaldığı günleri saymakta Son demde hiç olmazsa gurubum tulû olsun Gönlüm ufkunun en taze renkleriyle dolsun Her yanda tamburlar çalınsın, neyler duyulsun Bu da benim düğünüm olsun Ne olur, hiç olmazsa gurubum tulû olsun M.Fetullah GÜlen
|
| Reklamsız bir forum için sitemize destek olun... |
|
|
#2 |
|
Özel Üye
![]() Üyelik tarihi: 24.01.2006
Nereden: Batman
İletiler: 10.350
Takım :
Teşekkürler: 120
2.479 Mesajına 4.874 kez Teşekkür Edildi
|
ALLAh razı olsun.
|
|
|
#3 |
|
Yenidendogus Üyesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 30.04.2009
Nereden: adıyaman
İletiler: 453
Takım :
Teşekkürler: 368
222 Mesajına 362 kez Teşekkür Edildi
|
allah razi olsun İnŞ...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Sükut_u Sonbahar
![]() Üyelik tarihi: 11.04.2007
İletiler: 17.719
Takım :
Teşekkürler: 20.402
7.808 Mesajına 10.503 kez Teşekkür Edildi
|
Hoca Efendi'nin yüregine sizinde emeginize saglik kardesim cok güzel siir paylasim icin tesekkürler
Cenab-i Hak razi olsun Selam ve Dualarimla......
|
|
|
|
#5 |
|
~ Bast-ı Zaman ~
![]() Üyelik tarihi: 04.10.2007
Nereden: istanbul
İletiler: 9.643
Takım :
Teşekkürler: 13.184