|
|||||||
| Portal | Forum | Kayıt ol | [Yardım Masası] | Forum Kuralları | Üye Listesi | Konularım | Cevaplarım | Arama | Son 24 Saatteki Konular | Forumları Okundu Olarak İşaretle |
| Yarışma Site içi yapılan yarışmalar |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
˚͜˚
![]() ![]() Üyelik tarihi: 01.10.2005
Nereden: Karaman
İletiler: 6.983
Takım :
Teşekkürler: 401
488 Mesajına 1.270 kez Teşekkür Edildi
|
2007 Yılı Yenidendogus'un EN'leri yarışması tamamlanmış ve oylar sayılarak her sorunun en yüksek oy alan kişi(leri) soruların karşılarına yazılmıştır.Bu yıl katılım her ne kadar az olsada güzel bir yarışma oldugunu düşünüyorum ![]() 1-EN İYİ ADMİN : Onur 2-EN İYİ CO ADMİN : fzehra 3-EN İYİ SÜPER MODERATÖR : Bayram 4-EN İYİ ERKEK ÜYE(yönetici yazmayın) : Necmeddin 5-EN İYİ BAYAN ÜYE (yönetici yazmayın) : Loya 6 EN İYİ AVATAR : KanDamLasi 7-EN İYİ İMZA : KanDamLasi 8-EN SAKİN/SESSİZ : Bayram 9-EN YARDIMSEVER KİŞİ : Bayram 10-EN YENİDENDOGUS FANATİĞİ : fzehra 11-EN ÇOK TANIŞMAK İSTENİLEN : Onur 12-EN SOHBETİ BALLI : Necmeddin 13-EN SPORTİF : Gölge 14-EN POPÜLER : Onur 15-EN ÇOK SEVİLEN : fzehra 16-EN İYİ ALTIN KİŞİ : MeLeK - DuaM - mabed - rumeysa - fzehra - Necmeddin 17-EN UYKUCU : Muhacir Ensar 18-EN SİNİR : Onur 19-EN GEVEZE : Loya 20-EN AKTİF : hafız_70 21-EN KOMİK : Onur 22-EN ÇOK AĞLAYAN(SULUGÖZ) : rumeysa 23-EN ŞAKACI : Onur 24-EN CİDDİ : fzehra - KanDamLasi 25-EN UNUTAMADIĞIM : Hekimoğlu 26-EN DUYGUSAL : KanDamLasi - MeLeK 27-EN ŞAİR(E) RUHLU : Aşkşairi 28-EN BİLGİLİ VE KÜLTÜRLÜ : Necmeddin 29-EN PAYLAŞIMCIYA DESTEK VEREN : Necmeddin 30-EN MEMLEKETİNİN SEVDALISI : Loya 31-EN SABIRLI : Onur 32-EN İNATÇI : rumeysa - Loya 33-EN HAMARAT : zeyno 34-EN ANLAYIŞLI : rumeysa - fzehra 35-EN ÇOK AÇILMASI İSTENEN BÖLÜM : Komik Anılarınız - Muhabbet - Site Tanıtım - Hack Bölümü 36-EN YARARLI KONU : Risale-i Nur - Tasavvuf 37-EN PASİF YÖNETİCİ : silaucan 38-EN YAKIN ARKADAŞINIZ : Hafız_70 - KanDamLasi - DuaM 39-EN GÜZEL NİCK : MeLeK - Beyazmelek - KanDamLasi - DuaM (Duanur) 40-EN İYİ BÖLÜM : Yönetim Oy dağılımı ekte verilmiştir.Kafasına takılan veya eksik/fazla sayım olduğunu düşünen arkadaşlar aşagıdaki listeden oyları inceleyebilirler.. Tekrar Hayırlı Olsun.
|
| Bu Mesaj için Onur'a Teşekkür Edenler : | beyaz lale (26.04.2008) |
| Reklamsız bir forum için sitemize destek olun... | |
|
|
#2 |
|
Portal Yerlisi
![]() Üyelik tarihi: 17.08.2005
Nereden: Amerika
İletiler: 1.983
Takım :
Teşekkürler: 52
62 Mesajına 142 kez Teşekkür Edildi
|
Yenidendogus ailesine hayirli olsun...EN olan tum arkadaslari tebrik ederim.
![]() Nice EN'li uyelere....
|
|
#3 |
|
hizmet..hicret..sehadet..
![]() Üyelik tarihi: 15.10.2007
Nereden: ankara
İletiler: 3.036
Takım :
Teşekkürler: 1.775
717 Mesajına 1.250 kez Teşekkür Edildi
|
hadi gazamız mübarek olsun
![]() hayırlı uğurlu olsun hepinize tebrikler: ![]() canım ailem hepiniz gönlümüzde birincisiniz |
|
|
|
|
#4 |
|
Administratör
![]() Üyelik tarihi: 25.08.2005
Nereden: İstanbul
İletiler: 8.969
Takım :
Teşekkürler: 725
498 Mesajına 761 kez Teşekkür Edildi
|
hayırlı olsun sağolsun kardeşlerimiz..
|
|
|
|
|
#5 |
|
LA İLAHE İLALLAH
![]() Üyelik tarihi: 01.09.2005
Nereden: Ankara
İletiler: 7.051
Takım :
Teşekkürler: 2.174
1.131 Mesajına 2.579 kez Teşekkür Edildi
|
Sitemizde hayırlara vesile olması dileği ile..
Benim gönlümde en iyi olanlar paylaşimlarına ara vermeden emeklerini bu siteye ayıran üyelerimizdir.
| Reklamsız bir forum için sitemize destek olun... | |
|
|
#6 |
|
Üveys eL-Karani
![]() Üyelik tarihi: 14.10.2005
Nereden: Mekan-i ALemaniyye
İletiler: 6.870
Takım :
Teşekkürler: 1.778
958 Mesajına 1.631 kez Teşekkür Edildi
|
hayirLi oLsun karde$Lerim... sitemize renk katmasi acisindan güzeL bir caLi$ma oLdu... sayim icin te$ekkürLer onur, sabir gerektiren bir i$...
tekrardan hayirLi oLsun ve herkese te$ekkürLer...
Başına geLen eziyetLer artıyor değiL mi?.. Buğdayı başak oLsun diye toprağa attıLar, değirmende un oLsun diye ezdiLer, Ekmek oLdu, dişLeri iLe ezdiLer... EziL ki can oLasın, can veresin... [Hz. MevLana] Ya Nebi, Akıp Giden Zaman İçinde 1 Kafesteyim, Kabrim Beni BekLiyorken DünyaLık Hevesteyim, Uyandır Artık Ya Rab! BeLki Son Nefesteyim... |
|
|
|
|
#7 |
|
Sükut_u Sonbahar
![]() Üyelik tarihi: 11.04.2007
İletiler: 11.793
Takım :
Teşekkürler: 9.565
4.092 Mesajına 5.190 kez Teşekkür Edildi
|
Hayirli olsun kardesim
Selam ve Dua ile......
|
|
|
#8 |
|
RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM
![]() Üyelik tarihi: 04.08.2006
Nereden: Ağrı
İletiler: 5.661
Takım :
Teşekkürler: 0
451 Mesajına 646 kez Teşekkür Edildi
|
Hayırlı olsun uğurlu olsun inşaAllah...
selam ve dua ile...
YENİDENDOĞUŞ AİLESİ OLARAK SENİ RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM MEKANIN CENNET OLSUN http://www.yenidendogus.net/vb/duyurular/21725-selamun-aleykum-kardeslerym-11.html#post183264 ![]() "Milletimin imanını selamette görürsem, Cehennem'in alevleri arasında yanmaya razıyım." Bediüzzaman Said-i Nursi |
|
|
|
|
#9 |
|
SüKuT
![]() Üyelik tarihi: 07.04.2007
Nereden: Bursa-Tokat
İletiler: 4.681
Takım :
Teşekkürler: 1.894