|
|
#1 (permalink) |
|
Webmaster
![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2005
Nereden: Karaman - Konya
İletiler: 6.417
Takım :
Teşekkürler: 121
83 Mesajına 214 kez Teşekkür Edildi
|
Yaklaşık 6 ay süredir aynı temayı kullanmamız nedeniyle biraz değişiklik olsun diyerek temamızı değiştirdik, yeni temamızın tasarımını yapan Kara_Mavi nickli arkadaşımıza teşekkür ediyorum tekrar
![]() Yeni tema hakkındaki görüşlerinizi yazabilirseniz sevinirim. Henüz düzenlemeler devam ettiği için bazı alanlar eksik olabilir,gün içerisinde herşey tamamlanacaktır. Not : Eski temaları kullanmak isteyen üyelerimiz sitenin en alt kısmından diğer temaları seçerek kullanabilirler.. Hayırlı olması dileklerimle...
Desteklediklerim ; www.yenidendogus.net | www.onurhosting.net www.cmsturk.net | www.whmdestek.com www.forumium.net | www.resimkaydet.org 2009'a kadar vakit yetersizliği nedeniyle fazla aktif olamayabilirim. |
|
|
|
| Sağ taraftaki 12 üye yazdığınız bu mesaj için size teşekkür ediyor. |
| Destekleyenler | |
![]() |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Vema Tevfigı İlla Billah
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Nereden: samsun
İletiler: 809
Takım :
Teşekkürler: 206
325 Mesajına 439 kez Teşekkür Edildi
|
Emeğinize sağlık çok güzel ve değişik olmuş. Rabbim razı olsun inşallah.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Dσѕт ιѕтєяѕєη Aℓℓαн уєтєя
![]() Üyelik tarihi: Nov 2005
Nereden: İstanbul - Eyüpsultan
İletiler: 4.201
Takım :
Teşekkürler: 1.224
574 Mesajına 1.383 kez Teşekkür Edildi
|
Yeni temamız gerçekten güzel olmuş böyle bir değişikliğe ihtiyacımız vardı emeği geçen kardeşlerimizin ellerine emeklerine sağlık eğer eksiklikler görürsek konuya yazarız benim şu an gördüğüm eksiklik forum saatinin yanlış olmasıdır ![]()
![]() ![]() Herhangi bir kimsede, gizli bir aşk derdi yoksa, o yaşıyormuş gibi görünse de, onun gönlü ve canı yoktur. O âdeta gezen, dolaşan bir ölüdür. Eğer aklın varsa, git de Hak'dan derd iste, çünkü derdsiz olmak, aşk derdine düşmemek, tedavisi imkansız bir hastalıktır. Hz. Mevlâna Muhammed Celaleddin-i Rûmî (k.s.) |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Webmaster
![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2005
Nereden: Karaman - Konya
İletiler: 6.417
Takım :
Teşekkürler: 121
83 Mesajına 214 kez Teşekkür Edildi
|
Saatinde düzelmiş olması lazım
![]()
Desteklediklerim ; www.yenidendogus.net | www.onurhosting.net www.cmsturk.net | www.whmdestek.com www.forumium.net | www.resimkaydet.org 2009'a kadar vakit yetersizliği nedeniyle fazla aktif olamayabilirim. |
|
|
|
| Destekleyenler | |
![]() |
|
|
|
#7 (permalink) |
|
...KAHROLSUN İSRAİL...
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
İletiler: 935
Takım :
Teşekkürler: 142
170 Mesajına 219 kez Teşekkür Edildi
|
Çok tatlı olmuş yaaa ben bayıldııım
![]()
Bir insan koy kalbime Ama o insan senin de sevdigin olsun Ve bana öyle bir insan sevdir ki O insanin kalbi Seninle sevisen bir mabed olsun. Beni öyle bir insanla bulustur ki benden önce Onunla bulusmus olan sen olasin Onunla el ele tutustugumuzda Ikimizin uzerinde Senin elin olsun Bana öyle gözler göster ki Ben o gözlerden sana bakayim Onunla oyle bir yolda yürüyelim ki Kilavuzumuz sen olasin ey Rabbim... |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |