|
|
#1 (permalink) |
|
Özel Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Nereden: P A L U
İletiler: 1.208
Takım :
Teşekkürler: 213
124 Mesajına 204 kez Teşekkür Edildi
|
Adi Esref Armagan...
Amâ bir ressam... Gözleri görmüyor ama, yüregi apaydinlikti. Onunla röportaj yaptim ve çok sevdim. Ben sadece gözleri görmedigi halde, resim yapan bir adamla konusacagimi sanmistim ama, harika bir insanla tanistim. Bir kere, hiç sikayet etmiyordu.. Bizim gözlerimiz görüyor, elimiz ayagimiz tutuyordu ama onun kadar hayat dolu degildik. Neseliydi, keyifliydi, halinden memnundu. Mizmizlanmasi yoktu. Sinirlenmesi, kizmasi yoktu... Hatta “Ne güzel... Dünyanin kirlendigini söylüyorlar ama ben görmüyorum. Görenler düsünsün” diyebiliyordu. Size ondan dinledigim birkaç hatirayi nakletmek istiyorum. .......... - Birgün yolda yürüyorum. Biliyor musunuz ben çevremdeki yollari ezbere bilirim. Kazara birine çarpsam veya yönümü degistirsem, zorlanirim. Yolda yürürken, birseye bastim... Yuvarlak ve yayli birsey... Korktum... Dengemi kaybedip düstüm. Megerse bastigim sey, bir kanalizasyon isçisinin kafasiymis... Adam çok kizdi. Bana “kör müsün be adam?” diye bagirdi. “Evet” dedim... Çok utandi. Neyse, kalktim, üstümü basimi silkeledim. Özür diledim. Yönümü kaybettigim için isçiye sordum. “Postaneye nasil gidebilirim?” Adam durdu, durdu ve “½u sari tabelayi görüyor musun?” dedi, “‹ste ordan saga dön, yukari!” alıntı
|
|
| Sağ taraftaki 4 üye yazdığınız bu mesaj için size teşekkür ediyor. |
| Destekleyenler | |
![]() |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Sükut_u Sonbahar
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
İletiler: 5.713
Takım :
Teşekkürler: 3.437
1.434 Mesajına 1.888 kez Teşekkür Edildi
|
Allah(c.c)razi olsun can anlamli güzel bir paylasimdi tesekkürler
Selam ve Dua ile.......
Sonbaharin Hüznü Yüregimde... Bir gül ekiyorum yanıbaşıma, bir de sabır Her sabah gözyaşı döküyorum suya muhtaç yaprağına Gül çölde büyüyor, sabır yüreğimde Ağlamayı öğretiyor bana gül, umut etmeyi, yalvarmayı... |
|
|
|
| Bu Mesaj için lunay'a Teşekkür Edenler : | nurseza (11.06.2008) |
|
|
#4 (permalink) |
|
Ya BAKİ Entel BAKİ!
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Nereden: TOKAT
İletiler: 1.421