Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
ORiJiNAL YAZARI : ExELaNcE
ORiJiNAL YAZARI : @Cihan**
ne mutlu sana abi ..eminim faydali olmussundur

keske butun ogretmenler senin gibi olabilse...

değerli kardeşim malesef diğer öğretmen arkadaşlarımız benim vermiş olduğum bilgi tohumlarını yeşertmek, sulamak yerine ezmekle meşguller..aralarında iyileride yok değil..ama çok az..Allah öncelikle öğretmenerimize hidayet nasip etsin..
sevgililer gününü kutlamanın caiz olmadığını söyleyen öğretmenin yanında bu güne ayrı bir değer veren öğretmende mevcut...ama şükürler olsun ki;din dersine ayrı bir değer veren öğrencilerim benim dayanaklarım Kuran ve sünnete o kadar içten ve samimi inanıyorlar ki bu da bana şevk ve heyecan veriyor..Allah sayımızı artırsın
amin amin ..ALLAH ilim ve din yolunda kosanlarin onunu acik eylesin ..
rabbim uatndirmasin ...

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Çok güzel bir konu.Bu günün ne anlama geldiğini bilmiyordum.Gerçekten ilginç bir hikayesi var.Bizim için zaten bize sunulan günün içeriği önemli değil ki,hemen kapıp alıyoruz.Elma mıdır bu armut mudur nedir?Her gelen şeye de bizim kadar adapte olan bir toplum olmamıştır.

Tabi ki sevgi güzel,sevgililer güzel.Ama bir güne sığacak kadar dar değil.O günü kaçırıp hediye alamayanlar üzülenler vs...sanki diğer gün alınınca bir önemi kalmazmış gibi.İşte sorun burda sevgi veya sevgililer gününde değil.Sevgiyi yapaylaştırıp bir kalıba sokanlarda.İçten gelen sevgiye her gün açıktır vesselam...

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : ExELaNcE
ORiJiNAL YAZARI : @Cihan**
ne mutlu sana abi ..eminim faydali olmussundur

keske butun ogretmenler senin gibi olabilse...

değerli kardeşim malesef diğer öğretmen arkadaşlarımız benim vermiş olduğum bilgi tohumlarını yeşertmek, sulamak yerine ezmekle meşguller..aralarında iyileride yok değil..ama çok az..Allah öncelikle öğretmenerimize hidayet nasip etsin..
sevgililer gününü kutlamanın caiz olmadığını söyleyen öğretmenin yanında bu güne ayrı bir değer veren öğretmende mevcut...ama şükürler olsun ki;din dersine ayrı bir değer veren öğrencilerim benim dayanaklarım Kuran ve sünnete o kadar içten ve samimi inanıyorlar ki bu da bana şevk ve heyecan veriyor..Allah sayımızı artırsın

evet ExELaNcE kardeşim bu tesbitte çok haklısınız hani ne derler balık baştan kokar diye öğretmenlermizin imanlı ve sizler gibi bilinçli olması çok önemli çocuklarımız o yaşlarda öretmenlerinden ne alırlarsa onlara çok etki ediyor ...bu da gerçek hayatta en lazım olacak dini ahlak ve terbiye evdeki eğitimde aileden alamsıda çok önemli bir unsur ama her ailede maalesef aynı düzeyde din ve ahlaki olarak yeterli olamıyor o açıdan sizlerin verdiği dersler çok önemli RABBİM SİZLERİ GİBİLERİN ADETLERİNİ ZİYADELEŞTİRSİN

Üst Alt