Âkıbet ⏳
uhibbu YD Üyesi Üyelik Tarihi 4 Eki 2007 Mesajlar 18,383 Aldığı Beğeniler 39,770 Konum istanbul Takım Galatasaray 7 Ağu 2021 #1
...vuslat gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları... Üyelik Tarihi 6 May 2015 Mesajlar 7,297 Aldığı Beğeniler 19,193 Konum ???? 8 Ocak 2022 #2 Kimi ölümler...bizi yeryüzünde mahzun bırakırlar ...akıl'gönül hatırlar zaman zaman...unutulmazlar????
Kimi ölümler...bizi yeryüzünde mahzun bırakırlar ...akıl'gönül hatırlar zaman zaman...unutulmazlar????
İnsanoğlu YD Üyesi Üyelik Tarihi 21 Şub 2022 Mesajlar 41 Aldığı Beğeniler 39 Konum KırsaL 24 Şub 2022 #3 Bir insan cep telefonunu kaybettiğini 4 dakikada, cüzdanını kaybettiğini 4 saatte, Îmanını kaybettiğini ölünce anlarmış. Rabbim âkibetimizi hayr eylesin inşaAllah. Amin.
Bir insan cep telefonunu kaybettiğini 4 dakikada, cüzdanını kaybettiğini 4 saatte, Îmanını kaybettiğini ölünce anlarmış. Rabbim âkibetimizi hayr eylesin inşaAllah. Amin.
S #SudoSu Buda'mı Gol' Değil Üyelik Tarihi 25 Ağu 2020 Mesajlar 1,579 Aldığı Beğeniler 3,492 Konum İstanbul Takım Galatasaray 24 Şub 2022 #4 Valla mezar taşı kabir aslında olmaması gereken birşey'ken üzerindeki fatiha yazısından başka yazıları ben şahsen pek doğru bulmuyorum.. Ölen gideceği yeri bilsin Yaşayanlar öleni toprak oldu bilsin....
Valla mezar taşı kabir aslında olmaması gereken birşey'ken üzerindeki fatiha yazısından başka yazıları ben şahsen pek doğru bulmuyorum.. Ölen gideceği yeri bilsin Yaşayanlar öleni toprak oldu bilsin....