Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
O bina bir GS liye aitmiş,mahalledekiler ev sahibiyle alay etmişler.Daha sonra Galatasaraylılar adamı tehdit edince

adamda korkusundan bayrağı asmak zorunda kalmış.:hahaha::hahaha::hahaha:

Not; Aslında adam fenerli olmuş ama ne yapsın garibanım korkudan açmış işte:hahaha:

Daha iyi birşey uyduramazdınız :hahaha:

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
fake olabilir:D
laciverti kırmızı yapmışlardır :millet:

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
O bina bir GS liye aitmiş,mahalledekiler ev sahibiyle alay etmişler.Daha sonra Galatasaraylılar adamı tehdit edince

adamda korkusundan bayrağı asmak zorunda kalmış.:hahaha::hahaha::hahaha:

Not; Aslında adam fenerli olmuş ama ne yapsın garibanım korkudan açmış işte:hahaha:

Hafız kardeşim yine yazmışsın senaryoyu helal olsun sana vallahi tebrik ediyorum seni gel öpücem :D

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
belki kayserispor için yada göztepe için açmışlardır gs lılar hemen nie üstüne alınıo onu anlamadım sarı kırmızı bi tek sizmi warsınız kardeşim. köprüye astınız noldu akşama cup denizde :D

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
belki kayserispor için yada göztepe için açmışlardır gs lılar hemen nie üstüne alınıo onu anlamadım sarı kırmızı bi tek sizmi warsınız kardeşim. köprüye astınız noldu akşama cup denizde :D

:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:

Üst Alt