Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
iran sokaklarında atılan sloganlar şöyle;

“diktatöre ölüm”
“ruhani’ye ölüm”
“suriye’den çıkın, bizi düşünün”
“gazze değil, lübnan değil, hayatım iran için”

ne diyorlar.. iran emperyalizme boyun büksün, suriye’den ve lübnan’dan çekilsin.

peki ya iran’ın faaliyetlerinden rahatsız olanlar kimler;

bir- israil(siyonizm)
iki- amerika (emperyalizm)
üç- (bu kısmı objektif okuyucunun doldurmasını istiyorum)

____

biz İran’ı çok seviyoruz da ondan mı böyle şeyler yazıyoruz ? hayır.. suriye yıkımı başlamadan önce de, Irak vurulmazdan önce de bu sesleri yükselttik. yani ırak’ta, libya’da ve suriye de atılan bu türden sloganların ne manâya geldiğini iyi biliyoruz. o zaman nasıl önünde durmaya çalıştı isek bugün de yerimizi koruyoruz. yarın öbür gün bölge ülkeleri tek tek düşüp sıra korkularımıza gelsin istemiyoruz.

bakın biz esedci yada irancı değiliz, biz ahmetçi yada mehmetçi de değiliz.. müslümanız ve daha fazla müslüman kanı dökülsün istemiyoruz, müslümanız ve müslümanlar batılılara uşak olmaktan / ödev almaktan vazgeçsin istiyoruz.

tekrar ediyoruz; “bu coğrafya da müslümanların çatışarak çözebilecekleri tek bir meseleleri yoktur.”

____

ırka ve mezhebe bulanmadan düşünebilen insanlar için denklemi çözmek çok zor olmasa gerek.

Yavuz Selim Sürer

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
Tamda tv de izliyorum tartışma programında
Anladığım; inşAllah bu protestolar tez zamanda çözüme ulaştırılır
diğer türlü hem içerde kan çok akacak hemde bizimm ülkemize yansımaları hiçç iyi olmayacakmış Allahualem
Amerika vs ülkelerin pusuya yatıp beklemeleri hiç te şaşılacak durum olmasa gerek
tarih tekerrür etmesede vakıalar ediyor malesef
Rabbim uyandırsın

:gul:

Üst Alt