Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

guvenzero

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Beşiktaş
Selamunaleyküm.Sizlerinde malumu olduğu üzere kalp zikrinden sonra letaif zikri (sultani zikir) başlıyor.Kalp zikri çeken bir mürid 21.000' e geldiğinde ve gereken 4 veya 5 geçtikten sonra letaif zikrine geçişte vücutta ne gibi değişiklikler olması lazım gelmektedir.Mürid bu değişiklik takibini nasıl yapacak ve letaif talebini neye göre belirleyecek?Allah razı olsun.

hüzün yağmuru1

Gavsım seni çok Özledim♥♥

Aldığı Beğeniler
5
Takım
Galatasaray
Selamunaleyküm.Sizlerinde malumu olduğu üzere kalp zikrinden sonra letaif zikri (sultani zikir) başlıyor.Kalp zikri çeken bir mürid 21.000' e geldiğinde ve gereken 4 veya 5 geçtikten sonra letaif zikrine geçişte vücutta ne gibi değişiklikler olması lazım gelmektedir.Mürid bu değişiklik takibini nasıl yapacak ve letaif talebini neye göre belirleyecek?Allah razı olsun.

Ve aleyna aleyküm selam mübarek kardeşim :gul:
Rabbimin bereketi de mağfiretide üzerine olsun:gul:
lakin mübarek bunların söylenmesi adap dışıdır sizde bilirsiniz ki (: :gul: etrafınızda bir vekil yok mu bunları vekile arzetseniz de vekil tayin etse..çünkü vekil olmayan kişiler bu tayini yapamaz biliyorsunuz:gul:
ve MaşaAllah lataife geçmiş ya da geçmek üzere isenizde Rabbim zaten onu sizlere manevi yollardan bildiriyor şu veya bu diyemeyiz ki yasaktır gurbannn :gul: (: bu müşkülatınıza Rabbim'in izni ve inayetiyle sadatlar duymuş ve haberdarlardır zaten:gul: inşaAllah en kısa sürede derdinize bir çağre olacaklardır..:gul: özelden olsaydı güzel olurdu ama şu kadarını söyleyeyim mübarek (Rabbim mağfiret buyursun.. :( ) sol tarafınızda yani kalbinizdeki muhabbet nasıl tecelli ediyorsa letaif bölgelerinde de onların ve de dahalarının belki de olması gerek.. ama şunu unutmayınız Rabbim her kuluna başka başka güzelliklerde manevi tatlar bahşeder kişiye göre bu hediyeler fark olur temel durumlar dışında..
Allah-u Alem.. eğer bir yanlışım olmuş ise veya bir adapsızlığım Rabbi Rahim af ve mağfirette bulunsun :( ama en kısa zamnda hatta bu Cuma mübarek gün ve ayda ne olur vekil bulun vekile anlatın.. :gul: geç kalmayın.. Unutmadan söylüyeyim letaife geçmek sayıylada olmaz.. bakarsın ilk başlangıç sayısıyla nice sofi o bölüme geçmiştir..yani rakamları kafanıza takmayın olur mu? bulunduğunuz hale göre halinizi niyaz edin vekile.. :gul: bizleride dualarınızda unutmayın inşaaLLAH :gul:

guvenzero

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Beşiktaş
Kurbanım saolasın ALLAH razı olsun.Sadatın himmeti üzerine olsun inşallah....:ok:

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
Esselamü Aleyküm.kardeşler sizlerin boş olmadığınızı anlamıştım demek ki doğru insanlarla beraberim.Hamdolsun.inşallAllah sizlerden bir nebzede bana bişeyler geçer inşallah:))
Allah'a Emanet Olunuz.

guvenzero

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Beşiktaş
Estağfirullah kurbanım.Bizde gördüğünüz güzellikler aslında size ait olan güzellikler inşallah.:ok:

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
ALeyküm selam
:Smiley (74): Hangi bölgedeysen kardesim bi vakif bulun insAllah yardimci olcaklardir size.

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
Esselamü Aleyküm.Hayırlı günler canlar .aslında neyi çok istersem bir türlü olmaz.:(( herhal istemeyi bilmiyorum.:((TOKAT'TAN taaaaaaaa İnegöle koşa koşa geldim .ama daha bir sohbet ortamında bile bulunamadım.çok acı :((.burda her kes sizin gibi dolu insanlar bense mechul kul.arayış içinde debelenip duruyorum. hal böyle olunca bende yenidendoğuş sitesi ve siz değerli üyelerin emekleri ile bilgilenmeye çalışıyorum.şehre uzak bir yerdeyim. beldedeyiz.neyse sizlerin kafasını şişirmeyeyim.Allah'a Emanet Olunuz.

Üst Alt