Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Sessizliğim

^^Lâl Akşamlarında^^

Aldığı Beğeniler
5,442
Sessizliğim'de hep uzaktır sana parmak uçlarım.
Takım
Galatasaray
9599296143410.jpg

OKUYAN HERKESİ DERİNDEN ETKİLEYEN GERÇEK BİR TARİHİ ROMAN

Bu acı veren güzel öykü, kitap bittikten sonra bile insanın aklında kalmaya devam ediyor.
ELİF ŞAFAK

Ortadoğu’nun kalbi... Acı, savaş, anlaşmazlık dolu bir tarih. İki halk ve iki aile. Topraklarından zorla sürgün edilen Filistinli Arap Beşir ile ailesi Nazi katliamından kaçmış olan İsrailli Yahudi Dalia’nın anlaşmazlığın ortasında kurduğu, yüreğinizi ısıtacak dostluğu...

Zarafet ve merhamet ile yazılmış LİMON AĞACI her şeyin pamuk ipliğine bağlı olduğunu ama yine de her şeyin olabileceğini hatırlatıyor. Tarihin acımasızlığına inat Ortadoğu’nun kalbinde yeşeren LİMON AĞACI unutamayacağınız bir kitap olacak.

“Limon Ağacı, olağanüstü öyküsü ve duygu yüklü anlatımıyla sizi saracak.”
Sunday Times

“Okuyucular Dalia ve Beşir’in zorluklarla dolu dostluklarını izleyerek, dünyanın en inatçı çatışmasını içlerinde yeniden yaşayacak.”
Publishers Weekly

“Hiçbir kitap daha etkileyici olamaz . . . ve Limon Ağacı kesinlikle bu yıl okuyacağınız en iyi kitap olacak.”
Christian Science Monitor

“Yarım asır boyunca İsrail-Filistin çatışmasının öyküsünü taşıyan tek bir ağaç varsa, o da budur. Sandy Tolan bu ağacı bulmuş ve onun aracılığıyla iki halkın acı ve tutkusunu gözler önüne sermiştir.”
Milwaukee Journal Sentinel

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Zarafet ve merhamet varsa bende varım :okito:
Elif Şafak eliyle hemde ????

Aldım listeye çok teşekkürler.

Dildade

°Dar-ı Dünya°

Aldığı Beğeniler
2,841
Takım
Galatasaray
Merak ettim temin edebilecek bir yer bulursam buralarda okuyayım inşaAllah sağol sessizliğim ????

Tuğraa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,778
Takım
Diğer
Teşekkürler paylaşım için ???? önceden görmüştüm ama okuma imkânı olmadı. Aldım bende listeye ????

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
Bitirdiğimde sevdiğim bir kitap olmuştu, ama bitirene kadar bazen sıkılıp bırakmayı düşündüm. Hikayenin gerçek olması ve yaşanan coğrafya ilgimi uyanık tuttu. İyi ki bitirmişim dedim sonunda. Okuyacaklara keyifli okumalar :)

Üst Alt