öyle gözüktügüne bakmayın bn yedim begnmedim makarna yiyosunuz tatsız tuzsuz :D :hihi:
uhibbu YD Üyesi Üyelik Tarihi 4 Eki 2007 Mesajlar 18,383 Aldığı Beğeniler 39,770 Konum istanbul Takım Galatasaray 6 Tem 2009 #11 öyle gözüktügüne bakmayın bn yedim begnmedim makarna yiyosunuz tatsız tuzsuz
Hansa Lailahe İllallah.. Üyelik Tarihi 11 Ocak 2009 Mesajlar 608 Aldığı Beğeniler 7 Takım Diğer 6 Tem 2009 #12 emeğine sağlık can bacım.. ALLah razı olsun.. daimen ebeden muhabbetLe vesselam
*_NaZLı_* (*_BABASININ_KIZI_*) Üyelik Tarihi 6 Mar 2009 Mesajlar 3,502 Aldığı Beğeniler 2,357 Konum AfyonKaraHisar Takım Diğer 7 Tem 2009 #13 uhibbu' Alıntı: öyle gözüktügüne bakmayın bn yedim begnmedim makarna yiyosunuz tatsız tuzsuz Genişletmek için tıkla ... tadsız tutsuz bişiy yapmam,öle şeylerle vaktimi bile harcamam kardeşim....
uhibbu' Alıntı: öyle gözüktügüne bakmayın bn yedim begnmedim makarna yiyosunuz tatsız tuzsuz Genişletmek için tıkla ... tadsız tutsuz bişiy yapmam,öle şeylerle vaktimi bile harcamam kardeşim....
uhibbu YD Üyesi Üyelik Tarihi 4 Eki 2007 Mesajlar 18,383 Aldığı Beğeniler 39,770 Konum istanbul Takım Galatasaray 7 Tem 2009 #14 *_KeRBeLa_*' Alıntı: tadsız tutsuz bişiy yapmam,öle şeylerle vaktimi bile harcamam kardeşim.... Genişletmek için tıkla ... Ben ne dedim ki şimdi
*_KeRBeLa_*' Alıntı: tadsız tutsuz bişiy yapmam,öle şeylerle vaktimi bile harcamam kardeşim.... Genişletmek için tıkla ... Ben ne dedim ki şimdi
*_NaZLı_* (*_BABASININ_KIZI_*) Üyelik Tarihi 6 Mar 2009 Mesajlar 3,502 Aldığı Beğeniler 2,357 Konum AfyonKaraHisar Takım Diğer 7 Tem 2009 #15 uhibbu' Alıntı: Ben ne dedim ki şimdi Genişletmek için tıkla ... Hiç boşverin muhim bişiy dğeil zaten ölesine dedim bende ... selam ve dua ile...
uhibbu' Alıntı: Ben ne dedim ki şimdi Genişletmek için tıkla ... Hiç boşverin muhim bişiy dğeil zaten ölesine dedim bende ... selam ve dua ile...