Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray

4 Aralık 1993 tarihinde Tanzanya'nın Arusha ilinde katolik mezhebine mensup bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Doğumu ile beraber sağlık problemleri ortaya çıkmaya başladı. Yapılan tedaviler neticesinde sağlığına kavuştu. Bu arada dört aylık bebek olağan üstü haller göstermeye başlamıştı. Dört aylıkken konuşmaya başladı, ağzından ilk çıkan söz de "Allahu Ekber" oldu. Çocuklarının bu olağan üstü durumunu gören aile Müslüman oldu.
Şeyh Şerif ile ilgili diğer kısa bilgiler..
-Üç yaşına geldiğinde her gece "İhlas" suresini üç bin defa okuyarak zikrettiği söyleniyor.
-Ana dili Swahili'nin yanında doğuştan Arapça, İngilizce ve Fransızcayı da konuşuyor olması ona olan ilgiyi artırıyor
-Kur'an-ı Kerim'i ezbere biliyor ve ülkesi Tanzanya'nın en ünlü vaizi durumunda bulunuyor. Tanzanya'nın dışında, Kongo, Nijerya, Senegal, Libya, Uganda, Kenya, Benin olmak üzere bir çok Afrika ülkesinde vaazu nasihatlerde bulunuyor.

Kaynakların bildirdiğine göre Şeyh Şerif vaazları sırasında yaşadıklarını şöyle anlatıyor:

"Vaaza başlamadan önce ne konuşacağımı bilemiyorum. Vaaza başlayınca kelimeler kendiliğinden ağzımdan dökülüyor. Anlattıklarımdan kendim de çok etkileniyorum".

dfgsdg6ff.png

Videoyu izlemek için Tıklayın

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
az önce 21 dk lık videosunu izledim..
maşallah çok güzeldi..
keşke arapçayı tam bilebilseydikde anlasaydık tam manasıyla..

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Boyle bir Seyh Misir'da da oldugunu duymustum.

Masa'Allah berakallah...

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
bu Mısırdaki ile farklı galiba..
Cİhana dedik daha gidipte videosunu çekmedi :D

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Maşallah Berakallah
ama inanması oldukça güç 8o

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Maşallah maşallah cihan abi canlı izledi mi acaba :D

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
MaşALLAH MaşALLAH harikaydı..hakikaten mucize çoçuk...

Üst Alt