Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Sessizliğim

^^Lâl Akşamlarında^^

Aldığı Beğeniler
5,442
Sessizliğim'de hep uzaktır sana parmak uçlarım.
Takım
Galatasaray
Ninemin 135 yıllık hayat yolculuğu

Dile kolay 135 yıllık ömür.Neler sığmazki bu koca ömre.

Gülizar nimem.En çok çocukları severdi.Kendi ördüğü yeleğinin cebinde hep şeker taşırdı çocukları sevindirmek,gönüllerini hoş etmek için.
Köydeki tüm çocukların hatta büyüklerin bile ninesiydi.Öyle ya tüm çocukları o doğurtmuş tüm köye ebelik etmişti.
Çocukları bu denli sevmesi belkide hiç çocuğu olmayışındandı.Kendi elleriyle kuran kursu yaptırdı,yardımlarda bulundu ve sayısız talebe yetişmesine vesile oldu.Ömrü hep hayır hasenatla geçti.
Küsleri barıştırmak onun işiydi,kimse geri çevirmez ona hürmet ederdi.O bu dünyanın barış elçisiydi.
Annem anlatırdı bana Gülizar ninem kucağında az mama yedirmedi sana diye.Canım nimem benim.
En son gördüğümde yüzündeki çizgiler derinleşmiş her çizgide hayattan bir iz taşıyordu,gözlerine duman çökmüştü,zar zor tanıyabilmişti beni.
Ve bugün 135 yıllık ömür yolculuğu son buldu Gülizar ninemin.
Son vasiyeti, Peygamber Efendimiz (S.A.V.) sancaktarı Muaz Bin Cebel’in oğlu Abdurrahman Gazi tübesinin yanına defnedilmesiydi.Son vasiyetide yerine getirildi çok şükür.
Başında talebeleri kuran okuyor ona dua ediyordu.Torunu olarak son vazifemizi yaptık bugün çok şükür.
Bu fani dünyada iyi olmak,iyilikle anılmak ve arkamızda iyi şeyler bırakmak dileğiyle...

İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun...

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Her insan işinde hayatında kariyer yapmayı ister...
Geride fatiha okuyacak nesiller bırakmak ne güzel bir kariyer..
Nineniz geride güzel insanlar bırakmış, ismini hayr ile yad edecek..
Rabbim rahmeti ile muamelede bulunsun, kabri cennet bahçesi, makamı cenneti âlâ peygâmberim efendimiz sav'e komşu olma şerefine nail kılsın..

Birindarfatma

Hüzün Hamalı

Aldığı Beğeniler
4,413
Takım
Diğer
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun İnşaALLAH

Üst Alt