Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

blackholes

Blackholes & Revelations

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
Erzurum 50. Yıl İlköğretim Okulu’nda OKS sınavının yapıldığı sınıflardan birinde sınavın 20. dakikasında gözetmen soru kitapçıkları ile cevap anahtarlarının yanlış dağıtıldığını duyurdu. Öğrencilerden kitapçıklarını ve cevap anahtarlarını önündeki arkadaşlarıyla değiştirmeleri istendi. Yaklaşık 20 dakika süren bu karmaşanın ardından sınav tekrar başladı.

Sınava giren öğrencilerden Yağız Kumtepe, yaşananları şöyle anlattı:

“Türkçe matematiği yaptım, tam fene geçecekken sınıfa birileri geldi. Kitapçığın değiştirilmesini istediler, yaptım. Öndeki A kitapçığıydı, hiçbir şey yapmamış, ben onun yaptıklarını o benim yaptıklarımı gördü. Onları sildim, bir daha baştan yapmak zorunda kaldık. 20-25 dakika kadar kafamız karıştı. 20 dakika oyalanmışım, 10 dakika ek süre verdiler”

Karmaşanın yaşandığı sınıftaki öğrenciler, diğer öğrencilere göre sınavdan 10 dakika kadar geç çıkınca velileri endişelendi. Sınav sonrasında içeride yaşananları öğrenince velilerin endişesi daha da arttı. Yağız Kumtepe’nin babası Yakup Kumtepe, “Bu kadar önemli bir sınavın ortasında neresinden bakarsınız içler acısı. Sekiz yılın emeği en zor imtihan. Bunun telafisi yok” diye konuştu.

Çocuklarının mağdur edildiğini öne süren veliler, okul yönetiminden şikayetçi olacaklarını açıkladı.

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
nedense hiç şaşırmadım..

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Olunsun yani.İnş şikayet edilen yer gerekeni yapar diye umud ediyorum sonucta fazla birşey değişmeyeceğini bilsemde:mad:

H ü z ü n

SuLar Durulursa..

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
çok sinir bozucu bi durum çocukların moralleri bozulmuştur..sonra nasıl başarılı olsunlar daha..

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Bencede şikayetçi olsunlar hakkımızı aramayı bilmeliyiz benim kızımda sbs ye girecek inş öyle bişey yaşamayız....

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Bunca zaman sınavlarda gözetmelik yaptım ama ilk defa dünkü sınavda 2 saat içinde bitirip çıkan olmadı..
Zil çaldığı zanda bile kalemlerini bırakamayan öğrenciler vardı ki bı durum soruların zor olduğunu mu österiyor çözemedim..

Üst Alt