Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
KEREM DEMISKIIII:::

--------------------------------------------------------------------------------
"Kitap, istikbale yollanan mektup... smokin giyen heyecan, mumyalanan tefekkür. Kitap ve gazete... biri zamanın dışındadır, öteki "an"ın kendisi. Kitap, beraber yasar sizinle, beraber büyür. Gazete, okununca biter.

Kitap fazla ciddi, gazete fazla sorumsuz. Dergi, hür tefekkürün kalesi. Belki serseri ama taze ve sıcak bir tefekkür. Kitap, çok defa tek insanın eseri, tek düşüncenin yankısı; dergi bir zekâlar topluluğunun. Bir neslin vasiyetnamesidir dergi; vasiyetnamesi, daha doğrusu mesajı. Kapanan her dergi, kaybedilen bir savaş, hezimet veya intihar." (...)

(CEMİL MERİÇ-Bu Ülke - s.100)

GERCEKTEN COK AMA COK ACI BIR TESPIT
KI BEN KITAP DELISI BIRISI OLARAK BU KONUYA CIDDEN COOK UZULUYORUM OYSA NASILDA FARKLI BIR DUNYADR KITAP DOSTLUGU......
ACIKCASI BEN KITAPCIYA GIRDIMMI KIMSE CIKARAMIYOR:)) AMA OKUMAK KENDINI GELISTRMEK.....BUNLARDAN NASIL VAZGECILIR...BEN SUNU YAPIYORUM SEVDIKLERIME ARKADASLARMA SUREKLI KITAP HEDIYE ETMEYE CALISIYORUM AZDA OLSA BIR CABA.....KITAP KURDU OLMAK NE HOOS :D

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Orjinal Yazarı keremm
bizim toplum garip bir toplumdur.
elinizde hangi kitabı,dergiyi görse sizi o görüşten sanıyorlar.

bu olay benim başıma çok geldi.
che guevera'nın hayatını okurken sen solcumusun?
kürt'lerle ilgili kitap okurken sen bölücümüsün?
Bediüzzaman Said Nursi'nin bir risalelerini okurken,sen nurcumusun ?

bu ve benzeri bir sürü olaya bizzat şahit oldum.
inanıyorumki bunları bana soranların hiç biride kitap okumamış insanlardı.

Evet malesef..

Katılıyorum.. İnsanlar hiiiiç zerre kadar kendilerine bakma zahmetinde bulunmazlar ama...
Başkalarını eleştirmeyi çok iyi bilirler... Bize de katlanmak kalır... :(

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Orjinal Yazarı MeLeK
KEREM DEMISKIIII:::

--------------------------------------------------------------------------------
"Kitap, istikbale yollanan mektup... smokin giyen heyecan, mumyalanan tefekkür. Kitap ve gazete... biri zamanın dışındadır, öteki "an"ın kendisi. Kitap, beraber yasar sizinle, beraber büyür. Gazete, okununca biter.

Kitap fazla ciddi, gazete fazla sorumsuz. Dergi, hür tefekkürün kalesi. Belki serseri ama taze ve sıcak bir tefekkür. Kitap, çok defa tek insanın eseri, tek düşüncenin yankısı; dergi bir zekâlar topluluğunun. Bir neslin vasiyetnamesidir dergi; vasiyetnamesi, daha doğrusu mesajı. Kapanan her dergi, kaybedilen bir savaş, hezimet veya intihar." (...)

(CEMİL MERİÇ-Bu Ülke - s.100)

GERCEKTEN COK AMA COK ACI BIR TESPIT
KI BEN KITAP DELISI BIRISI OLARAK BU KONUYA CIDDEN COOK UZULUYORUM OYSA NASILDA FARKLI BIR DUNYADR KITAP DOSTLUGU......
ACIKCASI BEN KITAPCIYA GIRDIMMI KIMSE CIKARAMIYOR:)) AMA OKUMAK KENDINI GELISTRMEK.....BUNLARDAN NASIL VAZGECILIR...BEN SUNU YAPIYORUM SEVDIKLERIME ARKADASLARMA SUREKLI KITAP HEDIYE ETMEYE CALISIYORUM AZDA OLSA BIR CABA.....KITAP KURDU OLMAK NE HOOS :D

Ben de Melekçim okumayı çok seviyorum..
Tabi vakit bulabilirsem.. Mesela bi kitap okuyorum, kitabta kişi müslüman olarak biliniyor.. Ama islama uymayan bir yerini okuyunca şaşırıyorum.. Niye öyle yazıyorlar.. Yazarlarda mı hata???

Ve bundan çok muzdaribim... :(

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
evet bıtanem bazen oluyor boyle seyler bence en ıyısı onlara bunu bıldırmek olmazmı hayatım?
varsa bır sıte maıl adresı falan
bence yazmalıkı elestrılerı yanlıslıklar duzeltısın demı basagımmm

Üst Alt