- Aldığı Beğeniler
- 20
- Takım
- Fenerbahçe
Huzurda olmanin huzuruyla, manasini bilerek, tek, yüce ve sonsuz oldugunu idrak ederek geldim huzuruna... "Namaz huzur iledir" dedin. Bir hic olmanin bilinci ile huzuru yasiyorum. Ve biliyorum ki hic olan yasar huzuru, yasayan bilir namazi...
Yuvasini arayan kumru gibi "Nerede, nerede, nerede?" diye Seni ararken, Namazda bana dedin ki:
Nerede olacak? O rahmet sifatlari nerede ise orada olacak...
Güc, kuvvet, nezaket, temizlik, anlayis, duyus ve görüs nerede ise orada olacak...
Nerede olacak? Arslanin daima ormanda bulundugu gibi o da her zaman, gönlünün, düsüncenin bulundugu yerde olacak
Nerede olacak? Insan bir hastaliga yakalaninca gözü ümit kanatlarini acar, sagliga sihhate ucar ya, iste orada olacak.
Hos olmayan bir seyi, bir kötülügü defetmek, bir felaketi atlatmak icin basvurdugun, yalvardigin kapida; harman savurmak, bir gemiyi götürmek icin rüzgar bekledigin yerde olacak...
Gönlün isaret ettigi dilinle "Ya Hu, ya Hu, ya Hu!" diye dile getirdiginde her an seninle olacak...
Itte geldim ve huzurundayim Rabbim, emrine hazirim!
Huzurda olmanin huzuruyla, manasini bilerek, tek, yüce ve sonsuz oldugunu idrak ederek geldim huzuruna...
"Namaz huzur iledir" dedin. Bir hic olmanin bilinci ile huzuru yasiyorum.
Ve biliyorum ki hic olan yasar huzuru, yasayan bilir namazi...
Geldim huzuruna Rabbim...
alinti....
Yuvasini arayan kumru gibi "Nerede, nerede, nerede?" diye Seni ararken, Namazda bana dedin ki:
Nerede olacak? O rahmet sifatlari nerede ise orada olacak...
Güc, kuvvet, nezaket, temizlik, anlayis, duyus ve görüs nerede ise orada olacak...
Nerede olacak? Arslanin daima ormanda bulundugu gibi o da her zaman, gönlünün, düsüncenin bulundugu yerde olacak
Nerede olacak? Insan bir hastaliga yakalaninca gözü ümit kanatlarini acar, sagliga sihhate ucar ya, iste orada olacak.
Hos olmayan bir seyi, bir kötülügü defetmek, bir felaketi atlatmak icin basvurdugun, yalvardigin kapida; harman savurmak, bir gemiyi götürmek icin rüzgar bekledigin yerde olacak...
Gönlün isaret ettigi dilinle "Ya Hu, ya Hu, ya Hu!" diye dile getirdiginde her an seninle olacak...
Itte geldim ve huzurundayim Rabbim, emrine hazirim!
Huzurda olmanin huzuruyla, manasini bilerek, tek, yüce ve sonsuz oldugunu idrak ederek geldim huzuruna...
"Namaz huzur iledir" dedin. Bir hic olmanin bilinci ile huzuru yasiyorum.
Ve biliyorum ki hic olan yasar huzuru, yasayan bilir namazi...
Geldim huzuruna Rabbim...
alinti....