Hafız hocam o kadar incelemedik ama ne diye hatamızı yüzümüze vuruyorsunuz, idare edin bizi : )
YaMusaB YD Üyesi Üyelik Tarihi 1 Eyl 2005 Mesajlar 1,716 Aldığı Beğeniler 5 5 Tem 2008 #11 Hafız hocam o kadar incelemedik ama ne diye hatamızı yüzümüze vuruyorsunuz, idare edin bizi : )
Loya O Eskidendi..... Üyelik Tarihi 22 Eyl 2007 Mesajlar 2,285 Aldığı Beğeniler 17 Konum RİZE Takım Trabzonspor 5 Tem 2008 #12 valla bende ilk gördüğümde fare yavrusu sandım ama fare olsa bukadar sormazlar dedim tahmin edemeyeceğimiz bişiydi zaten...
valla bende ilk gördüğümde fare yavrusu sandım ama fare olsa bukadar sormazlar dedim tahmin edemeyeceğimiz bişiydi zaten...
Hafız_70 YD Üyesi Üyelik Tarihi 29 Eyl 2007 Mesajlar 8,243 Aldığı Beğeniler 6,432 Takım Fenerbahçe 5 Tem 2008 #13 YaMusaB' Alıntı: Hafız hocam o kadar incelemedik ama ne diye hatamızı yüzümüze vuruyorsunuz, idare edin bizi : ) Genişletmek için tıkla ... Sevgili kardeşim sen beni güldürdün Allah da seni her daim güldürsün inşaAllah. Hata diye söylemedim espri olsun diye söyledim.Artıkın siz beni idare edin olmazmı?
YaMusaB' Alıntı: Hafız hocam o kadar incelemedik ama ne diye hatamızı yüzümüze vuruyorsunuz, idare edin bizi : ) Genişletmek için tıkla ... Sevgili kardeşim sen beni güldürdün Allah da seni her daim güldürsün inşaAllah. Hata diye söylemedim espri olsun diye söyledim.Artıkın siz beni idare edin olmazmı?
Mekkeye Hasret la ilahe illallah.. Üyelik Tarihi 23 Ocak 2008 Mesajlar 1,188 Aldığı Beğeniler 13 Konum rize Takım Fenerbahçe 6 Tem 2008 #15 kutup ayısı olabilir
Bayram LA İLAHE İLALLAH Üyelik Tarihi 1 Eyl 2005 Mesajlar 7,283 Aldığı Beğeniler 51 Konum Ankara Takım Galatasaray 6 Tem 2008 #16 Bende afedersiniz köpek zannettim