Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : HayalMavisi
malesef ki evlenmeden önce kişiler maskeler takıyorlar onlarca hatta yüzlerce.

bu maskelerin ardındaki gerçek yüzü göremediğiniz vakit "ben doğru kişiyi seçtim" diye emin olsanız da hayal kırıklıkları yaşayabiliyorsunuz.

"bana göre iyi eş budur" dediğiniz kişi bir bakıyorsunuz tamamen başka biri.

insan bilmeliki bu gibi maskeleri taktığında kendi hayatı üzerinde sonu kayıp olan bir kumar oynuyor. kendisi ile birlikte başkasının da hayatını karartıyor.

erkek yada kadın, belirli bir olgunluğa erişmeden evlenmemeli. kişiliği oturmadan aldığı kararlarda genelde yanılgıya düşebiliyor.
zaman içinde beyenileri değişebiliyor, beklentileri farklılaşabiliyor.

işte bu yüzden kökü eskiye dayanan arkadaşlıkları , tanışmışlıkları (flört demiyorum.ASLA) var ise birbirlerini daha iyi tanıyorlar. en arı duru hallerinden haberdar oldukları, nerde ne zaman nasıl tepki verdiklerini bildikleri için kolaylaşıyor bazı şeyler. yada kendilerini iyi tanıyan emin oldukları bir büyüklerinin tavsiyesi ile yaptıkları evlilikler daha olumlu sonuç veriyor.

evet...size göre iyi eşi seçmelisiniz.
ama bunun o kişi olduğundan eminseniz.

HAYAL MAVİSİ AKRDEŞİM SANA TAMAMEN KATILIYORUM HELEKİ BU SON SATIRLARA
işte bu yüzden kökü eskiye dayanan arkadaşlıkları , tanışmışlıkları (flört demiyorum.ASLA) var ise birbirlerini daha iyi tanıyorlar. en arı duru hallerinden haberdar oldukları, nerde ne zaman nasıl tepki verdiklerini bildikleri için kolaylaşıyor bazı şeyler. yada kendilerini iyi tanıyan emin oldukları bir büyüklerinin tavsiyesi ile yaptıkları evlilikler daha olumlu sonuç veriyor.

Üst Alt