Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

gazozuna_ilaç_atcam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
bu kitabı okumanızı cok isterim kurtuluş savası boyunca turk halkının neklere göğüs gerdigi analarimizin bacılarımızın tarihte gorulmemiş fedakarlıklarını goreceksiniz kitap yaklasık 650 sayfa ve her sayfasında gozunuzun dolacagına eminim her duyguyu yasayacaksınız emin olun.bu gunlerde bu kitabı okumaya bence daha cok ihtiyacımız var...

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
geçende bi hocamız hediye etmişti bana bu kitabı... Ama okumak nasip olmadı daha, arkadaşlar okuyo şimdilik, daha sırada en az 3 kişi var yani bu demek oluyo ki en yakın 3 sene içinde okurum :D

sbetül

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
evet bende aldım ama başlayamadım

mihri-ban

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ben alamadım henüz birisinin bana hediye etmesini bekliyorum....

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
BENİMDE VAR,BEN TAM YARILADIM Kİ OKULDA BİR HOCAMIZ İSTEDİ,ONA VERDİM,HATTA SIRADA BEKLEYEN BAŞKA BİR HOCAM DAHA VAR AMA KALAN YARIMI TAMAMLAYACAĞIM,KURTULUŞ DESTANI VE NE GÜÇLÜKLERLE,FAKİRLİKLE,AÇLIKLA AMA İMANLA KAZANILAN ŞANLI TARİHİMİZ......

peri

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
O KİTABI BİR ARKADŞIMDA GÖRDÜM İÇERİĞİNE BİR BAKTIM GERÇEKTEN HARİKAYDI.OKUMAK HENÜZ NASİP OLMADI AMA EN KISA ZAMANDA OKUYACAĞIM İNŞALLAH.

GERÇEKTEN O KADAR ANLAMLI Kİ İNSANI ÇOK ETKİLİYOR,BU GÜNLERE NASIL GELİNMİŞ,NE ACILAR NE ISTIRAPLAR ÇEKİLMİŞ.

HERKESE OKUMASINI TAVSİYE EDİYORUM..... =)

iLkay*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
kitap okuma listemde önlerde yer alıyor inşallah bende okuyacağım
kankam okudu çok güzel olduğunu söyledi onun kitap analizini
dikkate alırım bencede okunmalı... :)

Mecnun_Misali

AşIK sOFi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Beşiktaş
ben okudum o kitabı görünüşte tuğla gibi mübarek insanın şevkini kırar doğrudur ama okudukça akıyo gidiyo özellikle tarihe ilgisi olan arkadaslar için

Üst Alt