Trabzonspor da istifa eden Ersun Yanal'ın yerine sizce kim gelsin
^^MeRWee^^ YD Üyesi Üyelik Tarihi 8 Haz 2009 Mesajlar 25 Aldığı Beğeniler 0 Konum İstanbuL.. / asLen Trabzon.. Takım Trabzonspor 8 Haz 2009 #1 Trabzonspor da istifa eden Ersun Yanal'ın yerine sizce kim gelsin
semerkand YD Üyesi Üyelik Tarihi 27 Tem 2008 Mesajlar 4,468 Aldığı Beğeniler 40 Konum Başakşehir-istanbul Takım Diğer 8 Haz 2009 #2 Ben şunaki teknikdirektör kalmalı diyorum..başarılı bir yıl geçirdi..
^^MeRWee^^ YD Üyesi Üyelik Tarihi 8 Haz 2009 Mesajlar 25 Aldığı Beğeniler 0 Konum İstanbuL.. / asLen Trabzon.. Takım Trabzonspor 8 Haz 2009 #3 Ertuğrul Sağlam da olabilir ama oda zor bursa bırakmaz onu onun haricinde şenol güneş veya ziya dogan ' da diyorum ben
Ertuğrul Sağlam da olabilir ama oda zor bursa bırakmaz onu onun haricinde şenol güneş veya ziya dogan ' da diyorum ben
I infazcı_kafkef_61 YD Üyesi Üyelik Tarihi 10 Haz 2009 Mesajlar 3 Aldığı Beğeniler 0 Konum Trabzon n'oldu Takım Trabzonspor 9 Haz 2009 #4 zac gelsin bence.. italyan ligin bir iki topçu da gelirse ..takımın bir ekolü olur..