Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Gündem

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
İsrail halkı maske çıkarmaya başlamışken, biz tam kapanma kararını yeni alıyoruz. 1 yıl önce önce alınması gereken karar şimdi alınıyor. Çok geç kalındı çok.. yazık üzülüyorum..

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
@Durubey, aynen öyle biz bu yasakları geçen sene mart ayından sonraki mayısta çok konuşmuştuk .. bütün forumlardada söyleniyordu şöyle yasak olursa biter böyle yasak olursa biter diye... ozaman yapılmayanı yeni yaptılar .. olsun ya çok dahada geç kalına bilirdi... ama varya hazine çok zarar etti :D o yüzden dedilerki yasaksa yasak bu gün dünyayı kapatıyoruz bitsin artık dediler... dedilerde inşaallah vatandaşlar çoluk çocuk bunu tatil olarak algılayıpta dışarıya çıkmazlar .. yoksa ciddi manada oturdugum yer sıkıntılı katil olacam.. vurucam birisini adam yerine koyucaklar artık kafam kaldırmıyor :S

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Arkadaşım sokağa çıkmak için en az üç çeşit belge alabilecek durumdayım. Şehirdışına izin alma işini bir saate alabilirim ama bu durumdayken köylümün cenazelerine bile katılmadım. Düğünlere katılmadım, toplantıları online yaptık.. işimizi evden yapıyoruz, iki tane maske takıyorum binanın girişine ve dairemin girişine dezenfektan koydum.. Bizim o kadar önlem almamıza rağmen devletimiz mitingler düzenliyorsa ve mülteci olarak ülkede bulunan beyinsizlere sokağa çıkma serbestisi getiriyorsa; virüsü bitiremiyoruz diye ağlamasın.. tamamen devletin suçu biyerde...

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
Allah sonumuzu hayır etsin diye bilirim ... Hadi hayırlısı inşaallah biter bu dalga'da eskisi gibi oluruz :S

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
İnşallah bir sonuç alınabilir.

Allah, bu süreçte başta bizim gibi evde entübe bir şekilde ağır hastası olanlar olmak üzere tüm hastaların ve hasta yakınlarının; bu konuyu ciddiye alarak azami gayret gösteren tüm vatandaşlarımızın; esnafımızın, işçimizin, çalışanımızın kısacası herkesin yardımcısı olsun inşallah..

Nur34

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,761
Allah'ım daha çok versin????

Üst Alt