Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Cihan ; Forumun en sessiz adminlerinden birisidir

Engin ; Foruma emegi gecen ve bu ayin üyesi olma hakkini kazanmis fanatik fenerli kardesim(:

Gülistan ; Forumun yeni üyelerinden

Ilminur, Bi_iznillah , Zindan??

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Ilminur, (bu sabah kesin dayak istiyorum ama aklımda belireni yazacam nasılsa korkunun ecele faydası olmaz :p ) genelde birbirinin aynı mesajı bende pekçok konuya copy paste yapmış izlenimi oluşturan cici kişi (ilminur kurtarabilecek kadar yumuşattım dimi :-O

:gul: :gul: :gul: şaka biyana konularla ilgilenen modlar daima sevilir sevgidende takılma doğabilebilir (yine kendime yonttuma hayır olsun :hihi:

Bi_iznillah ,= geçmişten tanıdık bi yüz nazik, alanının hastası :gul:

Zindan?? = Kendisinin zindanda olduğu izlenimi veren yada o hissi bıraktırmak istediğini hissettiren aslında çok neşeli olduğunu hatta ruhdaş hissedecek kadar şakasever olduğunu tahmin ettiğim kişi... nfk hastası, ustalardan usta cımbızlama yapan faal kimse. :gul:

şerefli,nullsix,Mustafa Cilasun

(MaveRa)

Mavera

Aldığı Beğeniler
4,060
şerefli,tanımıom :))
nullsix,tanımıom :))
Mustafa Cilasun Şiirleriyle Siteye REnk Katanlardannn

Durubey ... lEYN ... GEcelerr​

Aynaa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Zindan?? = Kendisinin zindanda olduğu izlenimi veren yada o hissi bıraktırmak istediğini hissettiren aslında çok neşeli olduğunu hatta ruhdaş hissedecek kadar şakasever olduğunu tahmin ettiğim kişi... nfk hastası, ustalardan usta cımbızlama yapan faal kimse.

Güzel ve nokta vuruşu bir tasvip:)

Aynaa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
şerefli,tanımıom :))
nullsix,tanımıom :))
Mustafa Cilasun Şiirleriyle Siteye REnk Katanlardannn

Durubey ... lEYN ... GEcelerr​

DURUBEY bey:D Gayet kafa dengim,sohbeti çekilir cinsten,forumda görmek istediklerimin arasındalar kendileri(:

İEYN: Tanımıyorum,hatta hiç görmedim..

GEcelerr--Saygılı,içten,samimi bir mod..

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
isim verseydinde bizde yorum yapsaydık:) tanıdıımız kadarıyla:)

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
kANDAMLASI: hemen hemen heran forumda olan iyi bir arkadaş
İlminur: hiç birebir dialoğumuz olmadı ama paylaşımlarından yorumlarından tanıdığım kadarıyla ismi gibi:)
Yalnızlığım: dikkatli dinleyipte anlayamadığım iki şeyden biri:)

aRoRa
Uhibbu
Berrak_su

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
kANDAMLASI: hemen hemen heran forumda olan iyi bir arkadaş
İlminur: hiç birebir dialoğumuz olmadı ama paylaşımlarından yorumlarından tanıdığım kadarıyla ismi gibi:)
Yalnızlığım: dikkatli dinleyipte anlayamadığım iki şeyden biri:) :Smiley (6):bu yoruma çok güldüm

aRoRa
Uhibbu
Berrak_su

ArorA=tanıdım kadarıyla uhibbuyla bir bağlantısı olan sevimli tanışıcağıma memnun olucağım:-;yeni bir arkadaş
UhibbU=o benim kankam :gulver:duygusal tez canlı sevdiklerine değer veren ve kaybetmek istemedikleri için sonuna kadar uğraşan düşünceli arkadaşım:boshayaller:
Berrak_Su=her gün mutlaka görüşmeye alıştığım olgun her yaşa inebilen duygularını dile fazla getiremeyen cici arkadaşım:gulver:

dilsitan hira katre-i matem

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
ArorA=tanıdım kadarıyla uhibbuyla bir bağlantısı olan sevimli tanışıcağıma memnun olucağım:-;yeni bir arkadaş
UhibbU=o benim kankam :gulver:duygusal tez canlı sevdiklerine değer veren ve kaybetmek istemedikleri için sonuna kadar uğraşan düşünceli arkadaşım:boshayaller:

Teşekkür ederim düşüncen için :gulver: :friends:

Arora duydunmu baglantımız varmış senle :hihi:
Neden çünkü eş değerlere sahibiz haberin ola.. :gul:
önceki sayfaya göz at..

Dilsitan Katre ve Hira ;Bunlar benim hemfikir ve cancağızlarım okadar :D :sevindik:

Altaymustafa , Merve ,Berraksu

Üst Alt