Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

hazan mevsimi

İdi Amin Dada

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Galatasaray
yenidendogus sorulari
yenidendogus la nezamn ve nasil tanistin? EKİM 2009 du bir konu araştırıyordum kendimi burada buldum

yenidendogus' un hayatindaki yeri? şu sıralar baya ihmal edebildim :kahve:

Forumda en cok vakit gecirdigin bölüm hangisidir...? sağda solda ne varsa bakıyorum seçtiğim özel bir bölüm yok

Forumumuzda en çok dikkatini çeken seni en çok etkileyen kimler...? herkes farklı farklı etkiler , ama kardeşcimin yeri ayrı :okeyto:

3 üyemiz hakkinda yorum yaparmisin ? yapmam :D

forumda olmazsa olmaz dedigin üyeler.. ONUR , DİLSİTAN , UHİBBU

birini yenidendogus a üye yapmak icin ne söylersin.. birşey söylemem ben eylem adamıyım :Smiley (69):

irtibat halinde oldugun üyeler... Tam sofiyle irtibata geçiyorduk hatlar koptu

hic unutmam bi kere.. Bir kardeşim beni bayan sandıydı , aman değilim diyene kadar göbek taşı çatlattık :Smiley (119):

dün gibi hatirlarim.. dedigin seyler vaarmii ASKERE İLK GİTTİĞİM GÜNÜN GECESİ GÖKYÜZÜNE BAKTIM VE BENİM BURADA NE İŞİM VAR DEDİĞİMİ ... :Smiley (69):

ve kardescim sana öözel
kendi forum enlerini kendin yaz:D:D
en az 10 tane :Smiley (74)::Smiley (74):

Gel şunu 9 yapalım :cambaz:
En çalışkan; Onur
En kayıp : Gülyüzlüm
En vefalı : Dilsitan
En muzip : Uhibbu
En duruşunu fikirlerini beğendiğim : Katre-i Matem
En iyi yönetici : Geceler
En iyi imza : nur41
En abi : fatsalı
En abla : ilminur
En kardeş: Dilsultan :D
En sporcu : Hafız
En çok sevilen : Ben :Smiley (119): ( yahu kendimede bir en açim dedim şansıma bu çıktı ) :Roflol:

son olarak bizle sevidigin bi siiri paylasirimisin..

Bu çok zor işte , hmm hangisini yazsam diğeri darılır bana
farklı farklı kategorilerde farklı farklı beni deruni düşüncelere sürükleyen şiirler var
ama illada yazmak gerektiği için Şeyh Galibin çok sevdiğim mısralarını yazacağım

Ey nihali işve bir nevres fidanımsın benim
Gördüğüm günden beri hatır nişanımsın benim
Ben ne hacet kim diyem ruhi revanımsın benim
Gizlesemde.......aşikar etsemde canımsın benim

Gahi ikrar eyleyip gahi dönüp inkardan
Aksini seyreylerim ayinede divardan
Gerçi bu suretle pinhan eylerim ağyardan
Gizlesemde.......aşikar etsemde canımsın benim

bu şiiri okumaya bayılıyorum

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
:ok:
tesekkür ederim kardescim cevaplarin icin (:
arkdslar kendi kardescim diye demiyorum inanin cok mütavazidiri en son en den anlamissinizdir zaten:hihi::hihi:

kahve.jpg

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Hayirli olsun kardesim
Cenab-i Hak kolayliklar versin

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
İkramlarla götürüyorsunuz işi yoksa bu kadar soru engizisyon mahkemelerinde bile sorulmaz :)

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
hazan istanbulda yaşıyo muşsun dünki depremi hissettin mi?
geçmiş olsun...

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
katrem dahasi var merak etmee

hazan mevsimi

İdi Amin Dada

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Galatasaray
önce ikram ve seyyale klasikleri sonraaaaa Çok teşekkür ederim hepside mükemmel görünüyorlar
(sorular hariç )
:hihi:

selamun aleykum ve aleyküm selam ve rahmetullah
naıslsın
elhamdülillah iyiyim sizlerde iyisiniz inşAllah Allah tüm ümmete afiyet versin
yemek seçermisin en çok sevdiğin yemek hangısı
yemek hiç seçmem , yemediğim sadece işkembe çorbası var eve girmesine izin vermem . patlıcanlı etli yemekleri severim .bir yere gidip gelirken dua okurmusn boyle alışkanlığın varmı?
aslında en çok ve sürekli duayı bir yere gidip gelirken okuduğumu fark ettim . Özellikle evden çıkarken insana kalkan olan sureler dualar bunları mutlaka okurum .
hangi duayı okursun
Evden çıkışımı ayetel kürsi ile yaparım sonrasında bildiğim dua ve sureleri okurum , özellikle ihlas ve muavvezeteyn surelerini hiç düşürmem dilimden .
sence bu dünyanın hali nereye gidiyor?
Bindik bir alamete gidiyok kıyamete diyor bir ezginin mısralarında aynen öyle
İnsanların içlerini türlü hastalıklar sarmış
İçlerimize kin nefret tohumları ekilmiş bizde bu tohumu çok sevmişiz yeşertmeye çabalıyoruz
Özellikle biz Muhammed sav ümmeti birbirimizi yalnız ve yalnız Allah cc için sevmedikçe
Vahye sıkı sıkı sarılmadıkça,
ilmi hayatımızın bir parçası yapmadıkça
cehaletle savaşı şiar edinmedikçe
farklı dinlerle diyalogtan önce ümmet arasındaki görüş alış verişinde bulunup atılan köprüleri yeniden onarmadıkça
Ali imran 200. Ayette geçen üç kavramı hatırlayalım ispiru - sabiru ve rabitu yani önce Allah ile sonra kendi aramızda
bağ ve bağlantı kurmadıkça bu hastalıklardan kurtulamayız
kısacık ömrümüz ahlarla vahlarla geçer , içimiz kararır kendimizi aciz hissederiz.
Biz bu yolda olalım sonra Allaha tevekkül edelim
zira bizler seferden sorumluyuz zaferden değil ...

hayatından ve hayatındaki kişilerden memnunmusun?
Elhamdülillah . Yalnız bir iki kişi var ki akrabaları seçme şansım olsaydı onları seçmezdim :hihi:büyüyünce ne olmak istiyorsun baba :hihi:
makarna sever misin
yani aman aman aramam , ama mecburiyetten soframın değişmez kahramanlarındandır kendisi :hihi:
haytından en çok etkilendiğin kadın sahabi kimdir Hz Hatice ra tabii ki
bu siteyi seviyon mu du bi papatya falına bakim ne çıkacak , seviyom , sevmiyorom , seviyom , sevmiyom , sevi...
hiç trenle yolculuk yaptı mı aman sormayın yaptım 2 kere , ikisindede resil oldum ...sence türkiye nereye gidiyor yönetim açısından hal ve gidişat fena değil, daha iyi olabilirdi ama eskileri aramıyoruz ...
sevdiğin sevmediğin rakam renk şekil yemek hayvan nelerdir rakam takıntım yok ,
renk kırmızı seviyorum dediydim sevmediğim renk yok ,
yemek patlıcan ve eti birbirine yakıştırıyorum ikisi beraber olsun yeter , işkembeden nefretlik olduğumu dediydim
sevmediğim şekil israil sion yıldızı , üçgen içindeki göz , yine siyonizmin simgesi 7 kollu şamdan ,
sevdiğim hayvan çok ama at ın ayrı bir yeri var , sevmediğim hayvan yok sonuçta hepsini Allah yaratmış onlar bile bizim için bir imtihan
"Perfect" sözcüğünün sende ifade bulduğu anlam nedir present perfect tense :hihi:şiirle aran nasıl yazarmısın kovarmısın..? karalarım
şiirle aran iyi ise kaç tane ezberlediyin şiir var.? bilmimki bazılarını unutabilmişim , tam bildiğimde var okudukça devamını belki hatırlayıp belki hatırlayamayacağım , eyle iştetefsir okudunmu baştan sona..? hayır
bana dua edermisin? gel anlaşalım sen bana edersen bende sana ederim anlaştık mı ? hadi önce ben başlatim ... evet ben ettim ;)gecemi gündüzmü o gün kadir se gece , cuma ise gündüz futbolla aran nasıl eskisi kadar tv de takip etmiyorum ama kendim sürekli oynarım .insanlarla iletişimin nasıldır? kibir olacak diye korkuyorum :)))))güler yüzlü müsün? herşeye rağmen evet
ağlar mısın? ağlarsan neden? bu soruyu pas geçiyorum
hiç unutamadığın en kötü günün? bu da pas
hiç unutamadığın en mutlu günün? Kabe yi ilk kez gördüğüm gün
mutluluk senin için ne ifade ediyor? aklıma o kadar çok şey geliyorki yani bu sorular tez konusu olabilecek sorular kardeşim
kısaca ne diyeyim mutluluk amacına ulaşmaktır , kimi zamanda ulaşamamaktır
yaptığın duanın kabul olması , kimi zamanda hayrını bilmediğin içinde kabul olmamasıdır
imtihanı kazanmak , sevdiğine kavuşmak , kapalı kapıları açmak
bazende bir kalbe düşebilmektir mutluluk ( of ya hüzünlendirmeyin beni )

kimler için nelerden vazgeçersin taviz verirsin? bunu hiç düşünmemiştim , biraz düşünim ;)
hayat felsefen nedir? hiç lik , hiç liğin içinden varlığa ulaşmak ...
iki yolun var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdin? kariyer dediğin nedir aşk lazım aşk aşk ... sanırım herkes kendisinde olmayanı istiyordur :hihi:
yaptığın en büyük çılgınlık? dünyaya gelmek
Hayatı Bir resimle anlatman istenseydi Ne cizerdin ? Bir dağ çizerdim krateri olan bir dağ bu dağ püskürüyor ve her tarafa parçacıklar yolluyor insanların büyük kısmı arkasına bakmadan kaçışıyor
dağa doğru bakanlar ise ona doğru yürüyor . Çünkü bu dağ Kuran ve püskürttüğü de lav ateş değil sevgi iman kardeşlik ve güzellik . Dağa hiç bakmayanlar onu kötü sanıyor
ama ona bakanlar ondaki güzelliği keşfedip kraterin içine gitmeye çalışıyor
.
Hayatta en cok kıymet verdiğin? ben kimseye hiç bir şeye kıymet veremem , ama ben onların kıymetini bilmeye çalışırım . Dinim , vatanım , ailem ...
bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersin? sıkılınca
hayatında etkilendiğin bir filim var mı? Hz Yusuf filminden
üzen olursa tepkiniz nasıl olur? üzeni üzerim hiç acımam :hihi:
senden sonra kim konul olsun istersin kim olmadı bilmim ki ? sen oldun mu ? ;)

hazan mevsimi

İdi Amin Dada

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Galatasaray
sonradaaa aklıma takılanlar

1-mavi toka sana çok yakışmış hiç söyleyen oldu mu:boshayaller: hakkat mi aslında kırmızı daha iyi olmaz mı ?
2-en iyi yaptığın yumurta yemeği:D
aaa uzmanlık alanım :hihi: şimdi akideşler çılbır bilir misiniz ? sahanda kaynayan sirkeli suya yumurtaları güzelce kırarsınız marifet burada zaten kırmakta . :hihi:
sonacığıma yumurtalarımız piştikten sonra kevgirle alıp üzerine sarımsaklı yoğurt dökersiniz, tereyağ ile pul biberden bir de sos yaptınızmı of of dadundan yenmes

3-takıntınız
sigara kokusu , dumanı , yerdeki çizgiler vs.
4-en beğenmediğiniz huyunuz:)
hayır demeyi becerememek

5-ablanızın sizde en beğenmediği huy:D
fazla ablacı olmak :hihi:

6-Bazen ikilemde kalırya insan mantığı ve duyguları arasında o zaman hazan bunlardan hangisini seçer
zor bir soru dönüp bir geri baktığımda yerine göre ikisinide seçtiğimi fark ettim
yer ve duruma göre değişmiş

7-....:bilmem:şimdilik
şimdilik pes diyorum bende :hihi:

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Cevaplar için teşekkürler çok açıklayıcı oldu (:
Baktımda ben önceden tek bi soru sormuşum onuda biliyorum.. :D
iyisimi bir çikolatayla kapatayım soru mevzusunu :)
afiyet olsun..

ulke-golden.jpg

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
canom bi sorun daha vardi(:

Üst Alt