Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
ya insan anlamıyo bile bide bakıyorki turuncu üye olmuş bide bakıyorki konuk olmuş bide bakıyorki neler olur neler:)

an-ı seyyale

br garip gezgin

Aldığı Beğeniler
16
Takım
Diğer
ewtt daha kim bilir nelerr nee leeer olacak ama hayırlısı olsun rabbim gönlünüze göre versin inş.
sizi tanımaktan çook mutlu olduk ceveplar için teşekkürler yorduksa hakkınızı helal edin
cenabı hak yolunuzu açık etsin gitmeden bi sabah kahvemiiz için

g__n__l_ne_kahve_ister_ne_kahvehane.jpg

vee konu kilitli artık:)

63-mm-3-yedekli-barel-kilit-gobegi-mb23197_206988_r1.jpg

makbergülü1

~~makbergülü~~

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
ya insan anlamıyo bile bide bakıyorki turuncu üye olmuş bide bakıyorki konuk olmuş bide bakıyorki neler olur neler:)

DOĞRU DEDİN ABLASI...BENDE MERAK EDİYORUM BU HIZLA SOLUĞUNU NARDE ALICAKSIN BAKALIM...:ucancadi:
HAYIRLI CUMALAR...AYNI ZAMANDADA HAYIRLI BAYRAMLAR....MALUM BU GECE YOLCUYUM...

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
konuyu kilitlemeden son yazımı yazayım:)

Sevgili arkadaşlar elimden geldiğince sorularınızı yanıtlamaya çalıştım... sizinde bildiğiniz gibi ben bu siteye ve bulunduğum tüm forum sitelerine sadece hoş vakit geçirmek ve arada birşeylerde öğrenmek için giriyorum...

Maksadım sadece iş stresinin arasında biraz stres atıp rahatlamak.. kimseye kızgınlıklarım aslında kızgınlık değil kırgınlıklarım aslında kırgınlık değildir.. maksat sadece muhabbettir.. ha olaki bilmeden birilerinin kalbini kırdıysam affola... Öyle kaçak güreşen bir insan değilim.. birşeyler sormak için illa konuk olmama falan gerek yok.. isteyen istediğini istediği ortamdan sorabilir..
Dipnot: soru sormak demek illaki cevap almak demek değilya:)
Kalın sağlıcakla

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
:Dteşekkürler kardeşcim
estğf.ne kırması bizi hep güldürdün :D
sorularımız profiline de gelir o zamna pişman olma cevaplayana kdr göndeririz
neyse kilitli konuyu kurcalamim
ALLAH yolunu açık etsin..

Üst Alt