gelelim sorulara

neden bu nicki kullanıyorsun demişsin bu nick oncelikle kainatın sırrı manasına gelmesi hasiyetiyle mana sırrı olarak imanı ele alır uzatmayalım
memleket niree? aslen muşluyum ama doğma büyüme aydın soranlara ghep aydın derim
Etkilendiğin ve örnek aldığınız tarihten günümüzde yaşayan veya ailenizden bir kişilik var mı...? Varsa kimlerdir...? peygamber ve ashabı ve onlara benzeyenler öncelik olarak ve bediüzzaman ve kahraman talebeleri
Geleceğe yönelik hayallerin ve planların nelerdir...?insanlığa faydalı olabilmek
Hayatta vazgeçemeyeceğin üç şey...?dogruluk sıdk cesaret
Hobilerin,Fobilerin nelerdir...?kuranı keriim ve risalei nurokumak hatta nasip olursa haftaya bursaya bir haftalık bir programım var ilgilenen arkadaşlar bursada buluşmak şartı ile yardımcı olabilirim
seni anlatan 3 sifat...? ne-olursan ol-dosdoğru ol...
kac kardessin sen kacincisin..?

)) dokuz ben 8.
evde aran kimle en iyi..?kız kardeşimle
annecimi babacimisin..?tarafsız
Ne işle meşkulsün...?inşaat
Bir gün herşeyi bırakıp kaçmak istesen nereye gidersin?ıspartaya üstadımın evine
Vefa
Sadakat
Dost
sevgi
merhamet
menzil..
hasret..
ayrilik.
vuslat..
mutluluk..
hazine..
araba..
futbol..
denilince ne yada kimler gelir aklina..şimdilik kimse gelmedi
hayat bana...gülü almak için dikenlerden dolayı elimin kanayabileceğini ögrettii..
iyiki...
keske...
ah ah..
asla katlanamam..
olmazsa olmaz..
....sarkinin ,türkünün ilahinin hatirasi var
...hic unutmam bi kere
Sence bir insanda olması gereken 3 özellik?herzaman doğru soylemek yalan söylememk sadakatli olmak
islam alemi hakkinda düsüncelerini alabilirmiyiz.doğru olan herşey mantıklıdır islamiyet son ve dogru dindir
evliklik hakkinda düsüncelerin henüz düşünnmüyorum
Kimleri dinlemeyi seviyorsun...?mehmet emin ay ve dursun ali erzincanlı
güzel ülkemizde nereleri gördün?çanakkale izmir van muğla
Oturduğun ili seviyormusun ?evet
imkanın olsa nerede yaşamak isterdin ?ALLAH diyebileceğim heryer musaittir bana
Dünya turuna cikcak olsan nerden baslardin ?ıspartadan
yemek yapmayi bilirmisin..?hayır