Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
hayırlı olsun kolay gelsin....

Medine zişan kaç yaşında Eksen ve Sahip olduğun/uz(bu uz siz biz anlamında değil elbette yengeyi ifade ediyor ;) )oğulun adı yaşı desek?
Allah bağışlasın buarada islama muti olsunlar inş..

2,5 yaşında ablası .. Erkeğim ise daha büyük adı Kemal Buğra ama hazır seni burda yakalamışken ben sana bir soru sorayım ..

İmlandan anladığım kadarıyla Türkçen zayıf gibi .. Yurtdışında mı yaşıyorsun ve nerede ?

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
2,5 yaşında ablası .. Erkeğim ise daha büyük ama hazır seni burda yakalamışken ben sana bir soru sorayım ..

İmlandan anladığım kadarıyla Türkçen zayıf gibi .. Yurtdışında mı yaşıyorsun ve nerede ?

Haftanın konuğu ben değilim sorular sana soruluyor bu bir..

TDK'mu musun mübarek imlalara bukadar takıntılıysan seni imla düzeltme görevlim olarak tayin ettim gitti efenim :-;:tatil:

ve ve Türkçesi ben kadar düzgün birini az bulursun (ıslık+ :Smiley (74):)

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Hay bin köfte .. Uyanık çıktı AroRa .. Bende belki hedef şaşırtmaca yapar olayı senin üzerine çeviririm diye bir takla atmıştım ama yemedin :)

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Oğlumun adını yazdım sonradan görebilirsiniz .. Hafta sonu buluşmaya gelenlere çaylar benden :)

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Haftanın konuğu ben değilim sorular sana soruluyor bu bir..

TDK'mu musun mübarek imlalara bukadar takıntılıysan seni imla düzeltme görevlim olarak tayin ettim gitti efenim :-;:tatil:

ve ve Türkçesi ben kadar düzgün birini az bulursun (ıslık+ :Smiley (74):)

Yahu hakketen ama sanki yabancı bir ülkede yaşayan gurbetçi havası var sende .. Öyle hissettim ama yanılmışım demek ki .. Uslubunu da ayrıca beğeniyorum ama bazen anlamakta biraz zorlanıyorum .. Alışırım zamanla ama şüphen olmasın ..

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Yahu hakketen ama sanki yabancı bir ülkede yaşayan gurbetçi havası var sende .. Öyle hissettim ama yanılmışım demek ki .. Uslubunu da ayrıca beğeniyorum ama bazen anlamakta biraz zorlanıyorum .. Alışırım zamanla ama şüphen olmasın ..

İmla düzeltme görevlim imlalarınızı düzelteyim mi yoksa siz kendinizinkinden mi başlarsınız ? (hehehe Hay Cenab-- Canım Mevlam büyük konuşanı böyle çarparsın anında o olur :D )

Güçlü cümlelerim var ondandır :-; alışacağına eminim ve son olarak eyvAllah! Teşekkür butonunu kullanırsan ben de beğendiğin kısımları anlar bilebilirim, iyi olur :p

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
EyvaALLAH sevgili AroRa .. Güçlü yüreklerden güçlü cümleler çıkar ..

Üst Alt