Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
sen dedektif olmalıymışsın abi
yada polis suçluların senn gibi sorgucuya ehtiyacı var:D

-Hira-

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,698
ooo özel üyeligi gectikde, konuk bile olmusuz, hayirli olsun :D
ne güzel anlatmissin kendini, her cümle civil civil :D genclik iste naparsin :D :p :Smiley (74):

beni merak etme, tamda tahmin ettigin gibiyim :D
sana göre 'yasli' , kimilerine görede ihtiyar :D
emekliligimin tadini cikariyorum :tatil:

Seda Gedik

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Soyadınızın hikayesini öğrenmek istiyorum ..
Neden " Gedik " konulmuş .. Büyük büyük deden yoksa çok hazır cevap bir adammıştı da taşı gediğinemi koyarmıştı hep ..?
Bende hep merak edip sormuşumdur babama ama henüz tatmin edici bi cevap alamadım abi soru süper yalnız :) :) öğrenince hemen yazıcam :D

Seda Gedik

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
ooo özel üyeligi gectikde, konuk bile olmusuz, hayirli olsun :D
ne güzel anlatmissin kendini, her cümle civil civil :D genclik iste naparsin :D :p :Smiley (74):

beni merak etme, tamda tahmin ettigin gibiyim :D
sana göre 'yasli' , kimilerine görede ihtiyar :D
emekliligimin tadini cikariyorum :tatil:

Olsun ya seninde ruhun genç ..:D Teşekkür ederim ama ben merak ediyorum :millet:

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Yavaş yavaş başlayalım dimi :)

1.Saçma sorulardan başlıyayım. Sizce "saçma soru" ne demektir?

2.Ünlü halk ozanı Aşık Veysel Sizce neden "uzun ince bir yoldayım" demiştir?

3.Eğer bana nick bulmak isteseydiniz bu soruları gördükten sonra ne olarak değiştirmemi isterdiniz?

4.Onur sitemizin sahibi ve herşey forum kuralları çerçevesinde işliyor. Eğer Onur'u banlamak isteseydiniz ne gibi projeler üretip onu banlardınız. (Proje forum kuralları dahilinde olacak ve onun sizi banlama yetkisi yok)

5.Yılanların kalbi nerdedir?

6.Sigarayı yasaklamak için bir pankart hazırlamış olsanız üzerindeki yazı ne olurdu?

7.Peki bu yazı dışarıdaki kişilerin hoşuna gitmezse onlara ne cevap veririsiniz?

8.Doktora gittiniz ve size 3 ay içinde öleceğiniz bir hastalığın haberini verdi. Ne yapardınız?

9.Yolda yürürken kimsenin olmadığı yerde boş pet şişelerine tekme atarmısınız? Peki neden?

10.Pc başındasınız. Çok acil bir çıktı almanız gerekiyor ve yazıcı arızalandı. Tamirciyemi götütürsünüz yoksa tamirciyimi çağırırsınız?

11.Sitemizde Muhtarlık seçimi olsa ben, siz ve yönetim hariç aday olarak kimi gösterirsiniz?

12.Sizce Türkiyede ilk çözülmesi gereken sorun nedir?

13.Muhalefet lideri olsaydınız neye muhalefet ederdiniz?

14.Bana benzer soru sorulmuştu. Fenerbahçe'nin şike olayından sonra şampiyonluk Galatasaray'a verilebilirmi?

15.Siz bir minibüste muavin olsanız ücretleri toplarken nasıl bağırırsınız?

16.Psikolog olsanız bana ne önerirsiniz?

17.Kaplumbağaya yaklaşmaya çalışınca neden kafasını içeri saklar?

18.Fok balıklarının katledilmesi için görüşleriniz?

19.Timsah gözyaşı ne demek?

20.Karakedi neden uğursuz sayılır? Suçu renginin siyah olmasımı?

-Hira-

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,698
seda ilk sayfadaki iceceklerin hepsini sen icmedin demi :D

o kadar yol geldik, yorulduk, insan bisey ikram eder, büyüktür felan dedigin hic yok :D:bigboss:

Seda Gedik

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
1) Saçma soru bence sorulmak istenenin en yalın halidir hani saçma olucak ama sormak isterim deriz ya asıl sormak istediğimiz tam da o saçma olandır :D saçma mı oldu ne :D
2) Sual-i Abi derdim heralde :D

3) Yalnız olduğu için demiştir belki de dünya Aşık Veysel için sadece ince ve uzun ama sürekli gidildikçe biten bir yoldan ibarettir.

4) Abi ben onur abiyi nasıl banlıym ya :D ne haddime hem o beni 298 iletide özel üye yaptı sayende :D Bu soruyu pas geçym zor geldi :D

5) Valla kafalarında die biliyorum ama tabi beşer şaşar :D

6) Küçücük bi paketin esiri olacak kadar mı acizsiniiz ? yazardım .

7) Gerçekler acıdır tepki gösteren içmeye devam etsin sonrada hık deyip gitsin :D ne diyim :D

8) Hayrola doktor öbür tarafla bi bağlantın mı var derdim Hem heran ölücekmiş gibi hemde hiç ölmycekmiş gibi hayatıma devam ederdim .

9) Atarım heralde :D nedennnnn e ben bi türküm olsun o kadar :D :D

10) Hemen Çileri arardım onun yazdırmasını söylerdim :D :D

11) Eksen abiyi Gösterirdim . :D

12) Terör. . .

13) Herşeye muhalefet ederdim Sonuçta Muhalefet Lideri olmuşum :D :D :D

14) Valla abi bilmem ki ister versinler ister vermesinler keyifleri bilir futbolla aram olmadığından . :D

15) Ücretleri görelim :D Öne doğru evet efendim yollayın ücretleri :D :D Hep böle diyolar :D

16) Psikolog olsaydım size bana bişeyler önermenizi önerirdim :D :D

17) Benim iki tane kaplumbağam var birinin adı Ali Kaptan Diğerinin adı Carolin neden kafalarını içeri sokuyolar kendilerini güvende hissetmek için ama alışınca o kadar korkmuyolar :D :D

18) Sebebi bizleriz insanlar. .Parfümsüz ,kremsiz ,makyajsız olmak doğal olmak çok zor geliyo kimilerine Kürk giyinmek çok daha önemli geliyo bi canlının yaşama hakkını elinden almaktan . . Duvarlarına Bembeyaz karın olduğu Milyarlık tablolar asmayı biliyolar baktıkça mükemmel demeyi biliyolar ama o bembeyaz karları üstlerindeki kürkler yüzünden yüzlerinde ki bütün evi boyamaya yeticek makyaj yüzünden o bembeyaz karları yalnızca tablolarda bıraktıklarını ve onlar yüzünden o karların fok balıklarının kanlarıyla kıpkırmızı bir hal aldığını bilmezlikten geliyolar yazık . .Keşke yüzlerinde ki boya kadar o kürklerinde ki ağırlık kadar kalplerindeki vicdanın da nasıl göründüğünün farkına varsalar. .

19) Timsahlar avlarını yerken gözlerinden yaş gelir ağızlarını çok açmaktanmış . .yani hüzünle acıyla bi alakası yok yani sahte gözyaşı dökerler insanlara timsah gözyaşları döküyo dediklerinde de sahteliğini dile getirirler.

20) Ben kedileri pek sevmem çok da korkarım ama bu kara kedi uğursuzdur flan olayı bence tamamen batıl :D

Abi çok teşekkür ederim sorular gerçekten ilginç ve güzeldi devamını bekliyorum :D :D

Üst Alt