Ben sizi hiç zorlamadan sorularımın ilk kısmını da sorayım
1.Saçma sorulardan başlıyayım. Sizce "saçma soru" ne demektir?
Mantıkla pek ilgilenmeyen sorular
2.Ünlü halk ozanı Aşık Veysel Sizce neden "uzun ince bir yoldayım" demiştir?
Hayatı uzun ince bir yola benzettiği için.
3.Eğer bana nick bulmak isteseydiniz bu soruları gördükten sonra ne olarak değiştirmemi isterdiniz?
Nickiniz o kadar güzel ki sorular bile değiştirmek için yeterli sebep değildir
4.Onur sitemizin sahibi ve herşey forum kuralları çerçevesinde işliyor. Eğer Onur'u banlamak isteseydiniz ne gibi projeler üretip onu banlardınız. (Proje forum kuralları dahilinde olacak ve onun sizi banlama yetkisi yok)
Ben bi düşüneyim
5.Yılanların kalbi nerdedir?
Bedenlerinde
6.Sigarayı yasaklamak için bir pankart hazırlamış olsanız üzerindeki yazı ne olurdu?
Erken ölüm için birde siz yakın...!
7.Peki bu yazı dışarıdaki kişilerin hoşuna gitmezse onlara ne cevap veririsiniz?
Düşence farklılığı, saygı duyarım.
8.Doktora gittiniz ve size 3 ay içinde öleceğiniz bir hastalığın haberini verdi. Ne yapardınız?
3 ayı dolu dolu yaşamaya çalışırım.
9.Yolda yürürken kimsenin olmadığı yerde boş pet şişelerine tekme atarmısınız? Peki neden?
Alıp kıyıya koymayı tercih ederim.
10.Pc başındasınız. Çok acil bir çıktı almanız gerekiyor ve yazıcı arızalandı. Tamirciyemi götütürsünüz yoksa tamirciyimi çağırırsınız?
Sanırım yazıcıyı kenara bırakıp başka biryerden çıktı almak daha mantıklı
11.Sitemizde Muhtarlık seçimi olsa ben, siz ve yönetim hariç aday olarak kimi gösterirsiniz?
Onur'u.
12.Sizce Türkiyede ilk çözülmesi gereken sorun nedir?
Başörtü sorunu...
13.Muhalefet lideri olsaydınız neye muhalefet ederdiniz?
?
14.Bana benzer soru sorulmuştu. Fenerbahçe'nin şike olayından sonra şampiyonluk Galatasaray'a verilebilirmi?
Sanmam. Başka dolaplar dönüyor.
15.Siz bir minibüste muavin olsanız ücretleri toplarken nasıl bağırırsınız?
Pamuk eller cebe
16.Psikolog olsanız bana ne önerirsiniz?
Öneri yapılacak durumda değilsiniz ki abicim
17.Kaplumbağaya yaklaşmaya çalışınca neden kafasını içeri saklar?
Yaratılış.
18.Fok balıklarının katledilmesi için görüşleriniz?
?
19.Timsah gözyaşı ne demek?
İnsanların duygularını istismar etmek.
20.Karakedi neden uğursuz sayılır? Suçu renginin siyah olmasımı?
Hurafe, kedinin ne suçu var.
21.Bana sormuşlardı. Ben düşünmüş ama bulamamıştım. Hiç kopya çekmeden "N" harfi ile başlayan hayvan adı biliyormusunuz?
Bende bulamadım
22.Gözlerinizin rengi biri sarı diğeri mavi olmuş olsa ne düşünürsünüz? Biliyormusunuz benimkinin biri kahve diğeri ela
Allah'ın lütfu derdim, klişeliği sevmem.
Ne güzel abi
23.Ellerinizden birinde altıncı parmak yedek olarak verilmiş olsa onu nerde kullanırdınız?
Yaptığım işlerde
24.Bayanlar güzel bir çocuk resmi yada bebek gördüklerinde ilk olarak ne derler?
Ayyy... diye başlayan bir cümle
25.Bayanları anlayabilmek için ne yapmalı?
Empati kurmalı.
26.Bende sanki tik oluşmuş. Karnım tokken bile buzdolabının kapısını açar, ne var ne yok diye bakar ve kapatırım. Evinizde iken benim gibi yaptığınız saçma bir iş varmı?
Estağfirullah abi, saçma değil.
Aynı şeyi bende kitaplığım için yaparım
27.Lcd televizyonlar insanları tombul gösterir. Mühendisler projedemi hata yaptı yoksa obeziteyi önlemek için olabilirmi?
Mühendislere sormak lazım
28.Birçok kişi google'a amca der. Peki dayı kimdir?
Dayı yok galiba
29.Her yerde ıssız bi adaya götüreceğiniz üç şey diye sorulur. Ne işimiz varsa o adada? Olmazsa olmaz dediğiniz hayatınızdaki 3 kişi?
Küçük abim; başkasına gerek yok
30.Hep merak etmişimdir. Araba motorlarının çalışma prensibi sizce nedir? Benzin nasıl oluyorda yanarak mekanik enerjiye dönüşüyor?
Hiç düşünmedim.
31.Kalp doktorları ameliyatı kalbi durdurmadan yapar. Motorda bir nevi arabanın kalbidir. Peki araba motoru tamir eden ustaları doktor sayarsak neden motor çalışırken tamir edemezler?
Deneyen bir ustaya sorun abi; detaylı bilgi verir eminim
32.Atalarımız "Ak akçe kara gün içindir" demişler. O akçelerden hala mevcutmu insan hayatında?
Yer yer mevcuttur. Yastık altı zihniyetine sahip insanlar halen var.
33.Biz Türkler olarak yüzyıllardır kaybetmeye tahammülümüz yok? Futbol sahalarındaki şiddet bundan dolayımı yoksa bu işi abarttığımızdan dolayımı sizce?
Abartı.
34.Yarasalar gibi gözleriniz olmadan biryerleri bulmak nasıl bir duygudur sizce?
Güzel bir duygudur; işimizi hallediyorsak yeterli.
35.Sizce İstanbul ne demek?
Fatih/ler demek.
36.Ülkemizde tatil günlerinin, müslümanların tatil günü olan cuma gününe alınması için ne yapabiliriz?
Önce niyet edilmeli, sonra devamı gelir.
37.Bi yurt dışı turu yapalım. Afrika'da bir kabilenin eline esir düştünüz. Dilinizi bilmiyorlar. Nasıl kurtulmaya çalışırdınız?
Dua ederdim.
38.Bilirsiniz. Genelde hız denemelerini çöllerde yaparlar. Müthiş donanımlı bir araçla çölde hız denemesi yapıyorsunuz? Duygularınız?
Aksiyonu pek sevmem, korkardım heralde
39.Yine çöldesiniz, yolculuk yapıyorsunuz ve karşınıza bir ceset çıkıyor. Üzerinde hiçbir eşya yok. Elinde de kısa bir kibrit çöpü var. Acaba neden?
Çölde ne işim var abi
40.Uzakdoğuluların gözleri neden çekiktir? Ülkemizde gördüğümüz çekik gözlülerde bir zamanlar uzakdoğudan gelmiş olabilirmi?
Lisede okurken hocamıza aynı soruyu yöneltmiştik;
Hocamız sebebini muson rüzgarlarına bağlamıştı.
Olabilir.
41.Memleketinizin neleri meşhur? Bize hediye olarak gönderebilirmisiniz?
Kangal köpeğimiz meşhurluk yönünden ağır basıyor

Kangal köpeğini gönderiridim abi
42.Türkiye yakında çöl olur deniliyor. Sizce olurmu? Olmaması için küçükte olsa bir çalışmanız oldumu?
Bu gidişle olur. Bi ara küçükte olsa gayretim vardı.
İnsanların "Bir çiçekle bahar gelmez" düşüncesi banada sirayet etti.
43.Buzulların eridiği söyleniyor. Tekrar eski haline dönmeleri için ne gibi bir çalışma yapılabilir?
Yapılan çalışmaların; buzulların eski haline gelmesi için yetersiz kalacağı görüşündeyim.
44.Sitemizde Filistin'le ilgili resimler yayımlanıyor. O resimleri görünce Filistin için ne düşünüyorsunuz?
Çok şey düşünüyoruzabi; hangi birisini ifade edelim.
Lakin düşünmekle olmuyor... Bol bol dua ediyoruz oradaki kardeşlerimiz için...
45.Ülkemizde yaşayan herkes karar alıp İsrail mallarını satın almazsa yaklaşık bir milyon kişi işsiz kalacak. Bu açıdan bakarsak İsrail mallarını boykot etmek sizce iyimi kötümü?
İşsizlik sorunu halledildiği takdirde iyi; aksi halde olumsuz.
46.Kendinizi ilk hatırladığınız yaş hangisi? Nasıl hatırlıyorsunuz?
6; babanemin vefatı.
47.Çocukluk anılarınızdan birini bizimle paylaşırmısınız?
Çocukluğuma dair pke bişi hatırlamıyorum.
48.Çocukluğunuzda en son oynadığınız çocuk oyunu neydi?
Saklambaç.
49.Ne zaman kendinizi büyümüş hissetmeye başladınız?
yaşadıklarımı tecrübe olarak hayatımda kullanmaya başlayınca...
50.Hayatı sadece 2 dakika kaydetme şansınız var ve birer dakika olarak iki parça halinde. Bu parça dilimleri ne olurdu?
Daima hatırlamak istediklerimi kaydederdim.