Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

_daVam_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
foruma girmemeye başlamıştım o sıralar ondan görmedm aff :)

begndım begenelım tamam yormayalım ev sahıbını :p :D

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
(: (:

Ben konuklarıma kıyarmıyım
bak yine çayını getiren beniiiim :sevindik:

images

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
engazoksijenregul.jpg

Nefes alamıyo dediler. Bende oksijen tüpü getirdim :D

_daVam_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
31.Kalp doktorları ameliyatı kalbi durdurmadan yapar. Motorda bir nevi arabanın kalbidir. Peki araba motoru tamir eden ustaları doktor sayarsak neden motor çalışırken tamir edemezler?

elını kaptırırlar :D

32.Atalarımız "Ak akçe kara gün içindir" demişler. O akçelerden hala mevcutmu insan hayatında?

kara gündemiyiz ki :D

33.Biz Türkler olarak yüzyıllardır kaybetmeye tahammülümüz yok? Futbol sahalarındaki şiddet bundan dolayımı yoksa bu işi abarttığımızdan dolayımı sizce?

dengesizlikten...

34.Yarasalar gibi gözleriniz olmadan biryerleri bulmak nasıl bir duygudur sizce?

macerayı sevenler için iyi bir duygu :)

35.Sizce İstanbul ne demek?

şehir.. ( :

36.Ülkemizde tatil günlerinin, müslümanların tatil günü olan cuma gününe alınması için ne yapabiliriz?

-

37.Bi yurt dışı turu yapalım. Afrika'da bir kabilenin eline esir düştünüz. Dilinizi bilmiyorlar. Nasıl kurtulmaya çalışırdınız?

cepten evi ararım :p :D

38.Bilirsiniz. Genelde hız denemelerini çöllerde yaparlar. Müthiş donanımlı bir araçla çölde hız denemesi yapıyorsunuz? Duygularınız?

müthiş... :)

39.Yine çöldesiniz, yolculuk yapıyorsunuz ve karşınıza bir ceset çıkıyor. Üzerinde hiçbir eşya yok. Elinde de kısa bir kibrit çöpü var. Acaba neden?

nasıl yaşarsan öyle ölürsn...sigara aramaya çıkmıştr :)

40.Uzakdoğuluların gözleri neden çekiktir? Ülkemizde gördüğümüz çekik gözlülerde bir zamanlar uzakdoğudan gelmiş olabilirmi?

olabilir..

41.Memleketinizin neleri meşhur? Bize hediye olarak gönderebilirmisiniz?

İzmir köftesi meşhur :) bununla idare edin..:Smiley (74):

izmir1.jpg

42.Türkiye yakında çöl olur deniliyor. Sizce olurmu? Olmaması için küçükte olsa bir çalışmanız oldumu?

olmaz..

43.Buzulların eridiği söyleniyor. Tekrar eski haline dönmeleri için ne gibi bir çalışma yapılabilir?

-

(devamı sonra :) )

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
:hihi:

2. kez konuk olmak yokki zaten güzelim :D

_daVam_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
44.Sitemizde Filistin'le ilgili resimler yayımlanıyor. O resimleri görünce Filistin için ne düşünüyorsunuz?

üzülüorum.. :(

45.Ülkemizde yaşayan herkes karar alıp İsrail mallarını satın almazsa yaklaşık bir milyon kişi işsiz kalacak. Bu açıdan bakarsak İsrail mallarını boykot etmek sizce iyimi kötümü?

işten çıkanlar için kötü..

46.Kendinizi ilk hatırladığınız yaş hangisi? Nasıl hatırlıyorsunuz?

ilkokul 1 - 7 yasında hatrlıorum :D

47.Çocukluk anılarınızdan birini bizimle paylaşırmısınız?

ilkokul 1. sınfta bi çocuk beni sinrlendrmişti sebebini hatrlamıorum ama burnunu kırdığımı gayet iyi hatrlıorum :D ilk disipln cezam olmuştu :D

48.Çocukluğunuzda en son oynadığınız çocuk oyunu neydi?

saklambaç..

49.Ne zaman kendinizi büyümüş hissetmeye başladınız?

-

50.Hayatı sadece 2 dakika kaydetme şansınız var ve birer dakika olarak iki parça halinde. Bu parça dilimleri ne olurdu?

:bilmem:

51.Resim yapmayı severmisiniz? Sevsenizde sevmesenizde benim resmimi nasıl çizerdiniz?

sevmem..hmm heralde çöp adam çizerim :p :D

52.Bir besteci olsanız yazacağınız şarkının nakarat kısmını 4 satır olarak yazarmısınız?

şu an yazamam heralde.. :)

53.İlkokulda başlayıp liseye kadar süren okul serüveninde matematik dersinin ilk konusu hep "kümeler" olmuştur. Bunun nedeni ne olabilir?

bende hep bunu merak etmişimdir :)

54.Bildiğimiz kadarıyla siyahla beyazın karışımına "ala" denir. Peki o zaman üzerinde kırmızı benekler olan balığa neden alabalık denilmiştir?

araştrmak lazım

55.Nickiniz alıntımı, çalıntımı yoksa tamamen el emeği göz nuru olarak sizemi ait?

ç/alıntı :)

56.Benim nickim size neyi çağrıştırıyor?

Rabbim geliyor...

57.Elinizde olsa sorduğum soruların cevaplarını kopyala-yapıştır yöntemiyle cevaplarmıydınız? Neden?

hayr...

58.Beş vakit ezanın sesini hepimiz duyuyoruz? Hepsi farklı makamlarda okunuyor. Sizi en çok etkileyen hangi vaktin ezan makamı?

akşam..çünkü iftar :) ramazan dışında da sabah ezanı...

59.Evden çıkarken dua okurmusunuz? Okuyorsanız hangisi?

Ayet-el Kürsi..

60.Risale-i Nur okuyabiliyormusunuz?

evt ve şu an yarışmadayım :)

Üst Alt