yenidendogus sorulari
yenidendogus la nezaman ve nasil tanistin?
-sitem için bir konu arıyordum ,konu balığı yadım burası çıktı ve sayfalara gözgezdiriken" bir katre"dikkatimi çekti,üzüldüm,aradığım kişi olmadığını sonradan öğrendim sonra şeker gibi insanlar bana yazınca buradaki insanların dost canlısı olduğunu öğrenip kalmaya kara verdim ve çok iyi yapmışım..
yenidendogus' un hayatindaki yeri?
-vazgeçilmezlerimden biri oldu,sırf güzel vakit geçireyim diye kaç kez yemek yaktım ve çaydanlık unuttum ocakta...
Forumda en cok vakit gecirdigin bölüm hangisidir...?
-farketmiyor canlar siz nerde ben orada...
Vakit geçiremediğiniz bölüm hangisi
-öyle ayrı bir bölüm yok tesadüf hangi konu uygunsa ben oradayım ama bayanlar çoğunlukla muhabbeti sever,anlarsınız ya
Forumumuzda en çok dikkatini çeken seni en çok etkileyen kimler...?
-herkes
forumda olmazsa olmaz dedigin üyeler..
-Benim için tüm üyeler a dan z ye kadar herkes birbirini tamamlamış burda zaten kendini fazlalık olarak görenler, ufacık bişeyi bahane edip değer kaybedenlerdir..
birini yenidendogus a üye yapmak icin ne söylersin..
-pişmanlık duymayacağın tek site! her şey çok güzel arkadaşım" ben aradığımı buldum" demek istiyorsan hemen üye ol...
irtibat halinde oldugun üyeler...
-bir tanecik üye ile irtibat halindeyim oda sevgili cankenarı...
Forumda hic unutmam bi kere..
-bir kere değil bir kaç hata yaptım sağolsun,livechillah hemen elinde silahıyla başıma dikilir ve hatamı bana bildirir..
dün gibi hatirlarim... dedigin seyler varmı?
-olmaz olur mu,bayramda babamın naylon ayakkabı yerine kırmızı şık bir çocuk ayakkabısı alışını hiç unutamam,oyyy öleydim babam...
FORUM EN*LERi
En sakin üye
-katre
En sinirli üye
-artık yok
En duygusal
-katresu
En cana yakin
-uhıbbu
En komik-çiler
En sakacı-------
En alingan---------
En inatci--------
-livechillah
en neseli..
-Çiler..
En alıngan üye:
-Fahl
En sabırlı üye:
-cankenarı..
En güzel nick:
-bebek resimli olanlar
En güzel imza:
-pek dikkat etmedim ama afrikalı çocuk resmi olan, her gördüğümde hüzünleniyorum ve insanlığımdan dolayı utanıyorum..
En çok paylaşım yapan üye:hepimiz çünkü 3 ten sonrası "ban"..
En güzel yorumları yapan üye:
-hepimiz
en merak ettigin
-herkesi
en tanismak istedigin
-hiç kimse,dostluk illede birbirini görüp tanımakla olmuyor...