Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Senin adina cok sevindim Arora kardesim
Cenab-i Hak kabul eylesin benden yana hakkim helali hos olsun kardesim sende helal et Rabbim cümlemizede nasib eylesin insaAllah
Yolun acik olsun
Cenab-i Hakk'a emanetsin dualarda unutulmamak dilegiyle hayirli yolculuklar
Baki Selamlarimla.......

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Rabbim şimdiden kabul eylesin.
Hayırlısıyla en kısa zamanda bizlerede nasip olur İnşAllah.
Dualarınızda bizleride unutmayınız Efendim.
Siteye dönüş konusunda zorlanacağınızdan eminim.
Dönmesenizde sizi tanımak çok güzeldi.
Site olarak birlikte güzel paylaşımlarımız oldu
Zaman zaman hararetli ortamlarda bulunduk.
Herşeye rağmen yorumlarınız ve konularınız çok manidardı.
Rabbim emeklerinizden dolayı razı olsun.

Kavuşmak ne kadar güzelse ayrılıkta o kadar zor olur.
İnşAllah sizin o güzelim topraklara kavuşmanızda en güzelinden olur. Ayrılmak istemeyeceksiniz. Rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin.
Her daim herkese hakkım helaldir. Sizlerde ediniz Efendim.
Sağlıcakla kalınız.

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
canım kardeşim..çok sevindim senin adına
konuyu gördüm hemen giriş yaptım
müjdeli haberine tüm samimiyetimle söylüyorum çok sevindim..
çok istediğini biiliyodum nasip oldu çok şükür
RABB'im bizlerede tüm istiyen herkese nasip etsin
duanda unutma varsa hakkımız helal hoş olsun..
haberdar etmeyi unutma bizleri
RABB'ime emanetsin
ALLAH yolunu bahtını açık eylesin:yazık:

nun_kalem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
24
Her hac zamanı yüreğimden bir parça kopar.. boğazımda kelimeler düğümlenir..
Hep o kutsal yolun yolcularından olmak ister yüreğim..
O mübarek beldeye davetli olmak…Allah’ım ne muhteşem bir şey…
Allah cc. misafiri olmak..Resulullah (sav) yanında bulunmak..O’nun bastığı yere basmak hira mağarasında vahyin sesini duymak.. Merve ile savada Hz. Hacer annemizin duygularını yaşamak... Allah Yoluna kurban edileceğini hissedebilmek… Allah için öz evladında dahi geçebilmek.. İnanılmaz bir hiss…

Şu an sizin yerinizde olmayı isteyen ne çok insan var ki bir bilseniz.. Arora kardeşim..
Rabbim yolunu açık eylesin..
Haccını kabul olunan hac eylesin..
Resulullah (sav) efendimize benden bizden bu ümmetten çok ama çok selam söyleyin..
Hakkımız varsa helal olsun..
Geri dönüşünüzde neti kafanıza takmayın o olsada olur olmasa siz çok muhteşem bir yolun yolcususunuz..
Rabbim bizlere de nasip eylesin İNŞAALLAH…

-Zeynep-

Mecânin-i Kütüp

Aldığı Beğeniler
2,763
Takım
Diğer
Cok sevindim kardeşim Rabbim bize de nasip eder inşALLAH..
Rabbim şimdiden haccını kabul etsin..
Dualarında bizleri de unutma kardeşim..
ALLAH a emanetsin selam ve dua ile kal..

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
RABBİM makbul hacılar nasip etsin inşallah bizlerde nasip eylesin ..

güle güle hayırlarla git hayırlarla gel kardeşim..

Aşikar

Allah de ve sus!!!!

Aldığı Beğeniler
2,332
Takım
Diğer
değerli kardeşim konuyu ve bütün yorumları okurken çok duygulandım.gözlerim dolu dolu okudum.ne mutlu sana ve senin gibi o mübarek topraklara gidecek olan müslüman kardeşlerime.ne güzel bir duygu ki Gül'ün kokusunu gidipte yakından alacaksın.senin adına gerçekten tüm içtenliğim ile ben de çok sevindim.benim hakkım yoktur ama yine de helal olsun.sende bizlere helal et.Rabbim,haccını,yapacağın ibadet ve dualarını kabul etsin.dönüşün de Allahın razı olduğu kul olarak dönersin inşallah.o mübarek toprakalara gitme hasreti ile yanıp tutuşan bir din kardeşin olarak senden dua istiyorum.Allah yolunu açık etsin.selametle gider gelirsin inşallah.Allaha emanet ol

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
:agla: gercekten aglatin beni..Varsa Hakkimiz helal olsun darisi bana birakmaya insAllah net'i.. Ben cok memnun oldum seni tanidima ne$eli, candan, icten.
Rabbim insAllah birdaha yollarimizi kesistirir sevgili Arora veda'lari sevmiyorum ben Sanal'da olsa..
Rabbim herdaim yar ve yardimcin olsun insAllah..
insAllah Kutsal Toprak'lara gitmeyi Rabbim nasip eder. :gulver:

Allah Razı ve memnun olsun inş…
Hac haberimle Güzel duygular yaşatabildi isem birkez daha ne mutlu bana Bacımcan.
Dualarına aminlerimle “Ne umuyorsan en hayırlısından nasibin olsun” inş .. .diyor yolların cennet üzerinde kesişmesini bende dualıyorum can .:gul:

Konunu bekliyordum
Seni duyurularda görünce nedense bir veda etme hissine kapılmıştım ? :bilmem: :)

Çok sevindim senin adına :utang:
Nasip ettiği için ,çok hasret çektin gibime geliyor?

Allah hepimize nasip etsin ,seninkinide muvaffak eylesin
Dualarında bize de yer ayır nolur... :uzgun:

Allaha emanet ol
Dönüşünü beklicem
Deruni muhabbetlerimle :gul:

bazen hakikaten hislerin yönü olanı gösterir … Adıma çok sevinildiğinin söylenmesi nazarımda çok değerli bacım çünkü yıllarca ben herkes için içten samimice çok sevinmiştim olabileceğin en doruğunda sevinçlerle hemde bu nedenle ben için sevinildiğinin söylenmesi-ifade edilmesi ben için tarifsiz etki yapıyor kalbiciğimde ...
Evet çok hasret çektiğim doğru Çok hasret çekenler için yürekce dualar ediyorum bu yüzden.
Rabbim her isteyene nasibetsin, isteyemiyenlere de isteyebilmek bahşetsin diye ...
Amin,amin ve aminler duana olsun inş..Can kardeşim elbette dualarımda yer ayırırım… hac bir bakıma da duadır-duadan müteşekkildir zaten değil mi :)
Mukabil derinlikteki muhabbetler bizden de olsun diyor, ben de aynı emin kapıya emanet ediyorum can :gul:

Canım kardeşim, ne mutlu sana ki, o mübarek yere genç yaşında gitmek nasip oluyor.

Rabbim, hayırlı yolculuk nasip etsin ve hacc'ını kabul eylesin.

Üzerinde hiç hakkım yok biliyorum ancak, isteğine binaen var ise de hakkım, peşinen helaldir sana.

Allahım yar ve yardımcın olsun, melek yüzlüm...

Aminlerce kez amin abacanım aminlerce kez amin :’(
Senin bana verdiğin o ulvi hediyeden daha büyük bir hak olur mu ablam… hala sözümdeyim hatırlayabildiğim hatırlatılan her anımda yanımda olacaksın …
meleklik atfettiğin bu yüz yanacıklarından en derin sevgisiyle öper abacanım.. içtenliğin için en kocamanından teşekkürlerimle Seni Allah için sevdiğimi birkez daha ifade ediyor ,Allah seni çok ama çok sevsin dualarımı buracığa gönülce bırakıyorum :gul:

Ne güzel bi duygudur. Ne mübarek hislerdir onlar.

ALLAHım bizlerede nasib eder inşaALLAH

RESULALLAHa bizlerdende selam götürün. Bizlerde çıkabiliriz huzuruna inşaALLAH.

Hakkımız varsa helal olsun.

ALLAH yollarınızı açık etsin. İnşaALLAH sağ salim gidip dönmeniz duası ile.

Haccınız kabul , mübarek ve bereketli olsun.

Sizlere Cenneti kazandırsın. Efendimize komşu eylesin.

ALLAHa emanet olunuz.

EyvAllah can kardeşcim ..Dualarınız için içten teşekkür ediyorum,Allah’ım razı ve memnun olsun inş.Cümle ümmetle beraber hepimiz için kabul buyursun diye bende mukabilen dua ediyorum…
Dualarınıza Aminlerimi Orada diyeceğim ki karşılığı umduğunuz/umduğumuz gibi olsun inş :)
Selam baş göz üzerine,Rabbimin izni ve inayeti ile inş yerine ulaştıracağım…:gul:

Rabbımın sevdıgı kullarındasınkı sana orayı nasıp etmıs ıns bızlerede nasıp eder suankı duygularım karmakarısık oldugundan ne yazacagımı bılmıyorum mevlam haccını kabul etsın ıns hakkım varsa helaldır sende helal et ıns sende bır rıcam var Allah rızası ıcın bana ısmen dua etmendır duaya cok ıhtıyacım var sımdıden Rabbım razı olsun etsende unutsanda :) Resulu Ekreme s.a.v bızden cok cok selamlar soyle olurmu ;( yolun acık haccın kabul olması dılegımle Allaha emanet ol s.a ....

İnş öyleyizdir sevgili İlminur, inş öyleyizdir :’( la lebbeyk denmeyenlerden olmak umudum zira…
Ben peşinen helal ettim zaten can.. bunun mukabilinde helal olsunu duymak inan içinde bulunduğum ruh halinde en rahatlatan kelimelerden :)
Ve elbette rican baş göz üzeri ve elbette dua ederim.. sen artı hepimiz için…duaya hepimizin çok ihtiyacı var zira..
Allah cümlemizden razı olsun ama yok Allahın izni ile unutmam inş. :-;
şunu için rahat olsun diye hemen dillendireyim ki akıl acizdir unutma acziyeti insan içindir diye endişe ettiğimden bir akıl defteri edindim oraya seni ismen ilaveledim bunu bilmeni isterim (mübalağa etmiyorum bu noktada yazmaya ara verdim ve kalkıp akıl defterime kaydettim :) ) Selam baş göz üzerine inş medineye varışta emanet sahibine ulaştırılacak.
Vealeykum esselamlarımla ; dilimde, dualarına-aminlerimle mukabilliyorum mesajını ..sevgiyle :gul:

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Güle güle cancağızım
yazacaklarımı yazdım sana şimdi sadece :ağlıyorum: sen için mutlu ben için üzgün....
hayırlısıyla git hak ettin ki Rabbim lütfedip seni de seçti o seçilmiş kulların arasına tavsiyemi unutma can
Dualarında unutulmamak nasip olur inş...
Hakkım helaldir sende hakkını helal et
Dönüşünde görüşmek nasip olur inş....
Efendimize benden çoook selam söyle oraları çok özlemiş de ne olur :ağlıyorum::ağlıyorum:
Selam ve dua ile

Canım, canım, canım-cancağızım…:’(
Ne kadar ağladım mesajını okuyunca bir bilsen .. Sen dualarımın odağında olacaksın bidenem. ve Yazdıklarını ruhuma işleme gayretimden emin olabilirsin.. Ama lütfen bu acizin sana olan tavsiyesinide sen aklından çıkarma ve uygula, bu aciz öyle yaptı çünki ..
Çünki Mümin uyanık olmalı ki o uyanıklık içinde hani Efendimiz günahsız ağızlarla dua ediniz günahsız ağızla yapılan dua kabuldür diyorya…
her önüne gelenden “beni de Rabbim oraya çağırsın diye benim için dua eder misin Lütfen dua edinde benide çağırsın“ de.. böyle dua iste can.
Ben inanıyorum ki ben için bu ramazan ne olduysa oldu bu uğurda ülkemi terk ettiğim işleme geçtiğim anda geri çağrı emin ol benim değil ben için samimice hiç bir çıkarı olmadan içtenlikle dua edenlerden birinin duası karşılığıdır.. inancım bu yönde... bu nedenle benim bacımcanım duygularını emin ol paylaşıyor en az gidebildiğimin sevinci kadar kalanlar için bende ağlıyorum… Cenab-ı Can Allahım yüreği yananların yangısına cevap buyursun inş…:'(
Dönüşümde… dönüşümde, haberi aldığımda ilk sen ile paylaştığım gibi inan yine ilk sana yöneleceğim…inş larımı burada dillendirmediğim bir sürü duyguya ilaveleyerek selamını mümkün olabilirse inş senmişsin gibi gözyaşları akan olarak Efendimize ileteceğim canım.
Selam ve dua daima …:gul:.gul::gul:

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Sevgili arkadaşlar diğer mesaj sahibi kardeşlerimin mesajlarını bir ara vermem gerek bilahare inş mukabilleyeceğim.. Enfal Bacımcanımın mesajından sonra zorunlu bir ara vermem lazım :gulver:

Üst Alt