Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Dildade

°Dar-ı Dünya°

Aldığı Beğeniler
2,841
Takım
Galatasaray
Sesinize sağlık ağabey ????

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Ağzınıza sağlık hocam :tebrik:
Eksik olmasın nağmeleriniz ????

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
ses tonunuz bunun için çok uygun güzel vurgularınız ve arapça bilmenizdenmi bilmiyorum dil yatkınlıgınız gırtlak çevirmelerinizde hoşuma gitti :D çalışmalarınız sevdalı okumalarınız güzel.. lakin sesinize mixtape sanırım teknik olarak mix'leme yapılması gerekiyor.. aslında ben mixtape'ciyin prof studyom varken yapardım şimdi yok pc ortamıda buna el verişli degil .. eskiden adobe 1.5 audio ediotin kullanırdım şimdi yermi bilmiyorum pc ama bom boş bir vaktimde sesinizi youtubeden ayırıp biraz echo ve rever verip patlakları almayı deniycem . içimden geldi .. sesim incedirde kıskandım abi sesini çaktırmıyorum :p

Yusufça

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
30,359
Takım
Beşiktaş
ses tonunuz bunun için çok uygun güzel vurgularınız ve arapça bilmenizdenmi bilmiyorum dil yatkınlıgınız gırtlak çevirmelerinizde hoşuma gitti :D çalışmalarınız sevdalı okumalarınız güzel.. lakin sesinize mixtape sanırım teknik olarak mix'leme yapılması gerekiyor.. aslında ben mixtape'ciyin prof studyom varken yapardım şimdi yok pc ortamıda buna el verişli degil .. eskiden adobe 1.5 audio ediotin kullanırdım şimdi yermi bilmiyorum pc ama bom boş bir vaktimde sesinizi youtubeden ayırıp biraz echo ve rever verip patlakları almayı deniycem . içimden geldi .. sesim incedirde kıskandım abi sesini çaktırmıyorum :p

Çok teşekkür ederim, kıskanılacak bir ses değil..
Mutlu oldum yazdıklarınıza..
Herhangi bir program kullanmıyorum okurken
Daha doğrusu pek beceremiyorum o işi.
Telefona düz okuyorum, sonra resme ekliyorum..
Bir güzellik yaparsanız, öğretirseniz memnun olurum

Üst Alt