Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
şimdi bir kere güzel soru körü sağırı dilsizi biraraya getirmek büyük başarı
çözmek ayrı bir başarı diyelim mantık yürütelim.

1. olay körle dilsizin ortak noktaları duyma organı olan kulaktır.Kör dilsiz ve sağır beraber yaşıolarsa kör ihtiyacı olduğunda seslenir.ve her zaman yanına dilsiz gelir.dilsizde işaretle sağıra haber verir.Kör zamanla konuştugunda yardıma gelen ilk kişinin dilsiz olduğunu 2. kişinin sağır olduğunu anlıcaktır.Kör mutlaka aynı ortamda 3 kişi olduklarını yardım ederlerken anlıcaktır.Herhangi bir ihtiyacı olduğunda 3. kişinin gelmediğini görecek ve kendisi onun öldüğünü anlıcaktır.
Veyahut kör dilsize sağır nerde o cevap vermicek onu sağırın yanına götürücek ses gelmicek dönerken sorusuna cevap alamıcak ama onu yönlendiren kişinin onu duyduğunu ama cevap veremediğini anlıcak.
ve gerizakalı değilse sağırın (ki aynı zamanda dilsizdir) anlıcaktır:hahaha::hahaha:Bu bir mantık sorusudur..Benim mantığımın öngördüğü cevap budur bir çok siteye cevap olarak yazdım kimse de yanlıştır demedi..:evet::evet::hahaha:AYrıca bana zorla cevabı yazdıran dilsitan hanımı protesto ediyorum :hahaha::hahaha:

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
ama canim hadi sagir bunlari terk ettiyse yani kör onu duyamayinca öyle sanarsa :):)

cevabi yazdin icin tesekkür ederim
Rabbim zekani daim kilsin :hahaha:

Üst Alt