Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Merhabalar Efendim !...
Bugün ilginç bir tevafuk eseri google’da arama yaparken, özellikle “Derviş Selamı” başlıklı, 6 Eylül 2007 tarihli ve Ahmet Levent imzalı şahsıma ait bir yazının (diğer bazı yazılarım için de söz konusu olmak üzere) tamamının ya da bir kısmının internette değişik platformlarda yer aldığını tespit ettim. Yazımın beğenilmesinden ve hüsn-ü kabul görmesinden elbette ki mutlu olduğumu söylemeliyim. Ancak, internette değişik platformlarda yapılan bu alıntılamaların neredeyse tamamına yakınında, yazılarıma koyduğum “Ahmet Levent” imzasının yer almadığını görmüş bulunuyorum. Elbette ki, aksi sabit oluncaya kadar herkesi iyi niyetli olarak kabul etmek gerekir. Gerçekte ise önemli olan, bilgiyi paylaşmak ve kullanmaktır. Söyleyene değil, söyletene bakmak gerektiğini de temel bir ilke olarak kabul ediyorum. Ancak, hem yazı namusu ve hem de emeğe saygı; yapılan alıntılamalarda, şayet biliniyorsa yazı sahibinin de belirtilmesini gerekli kılar. Bu sözlerin muhatabı, bu konuda kötü niyetli davranmış olanlardır; iyi niyetli dostları, kardeşleri tenzih ediyorum. Son olarak; çeşitli gruplara yazdığım şahsıma ait yazıların tamamının Rindaneler Meclisi - Blogcu adresinde yer aldığını belirtiyor, her zaman için dualarınızı istirham ediyorum. Dr. Ahmet Levent

Sizin gibi degerli bir yazari aramizda görmek cok güzel sitemize hosgeldiniz
Yazida düzenleme yapilmistir ve adiniz eklenmistir Hakkinizi helal edin insaAllah
Selametle Kalin.........

O S E T Y A

:...:

Aldığı Beğeniler
0
Aşkınız Cemal Olsun Efendim

Bu güzel yazıyı ekleyen kardesimin emegine yazarında yüreğine sağlık
Rabbim ebeden razı olsun inş...

Ahmet Levent

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
Hoş bulduk efendim..... Çok teşekkür ediyorum, hassaten dualarınızı istirham ediyorum...

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Hoş geldiniz gurban.

Böyle güzel bir yazı yazmanızdan dolayı tebrik ederim.

Beğeniyle okumaktayız

muhabbetle..

elifg

eyvallah

Aldığı Beğeniler
230
Takım
Fenerbahçe
Allah razı olsun her ikinizden de.:)
Allah yüreğinize ve kaleminize güç versin.

Üst Alt