Allah razı olsun kardeşim güzel paylaşımdı.... emeğine sağlık...
Bir_Katre RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM Üyelik Tarihi 4 Ağu 2006 Mesajlar 5,632 Aldığı Beğeniler 50 Konum Ağrı Takım Galatasaray 23 Haz 2008 #11 Allah razı olsun kardeşim güzel paylaşımdı.... emeğine sağlık...
Acizane hizmet..hicret..sehadet.. Üyelik Tarihi 15 Eki 2007 Mesajlar 3,148 Aldığı Beğeniler 27 Konum ankara Takım Diğer 23 Haz 2008 #12 ... söz söylemeye ne hacet rabbim marifetimizi muhabbetimizi arttırsın o askı biz aciz kullara da tattırsın selametle selamunaleyküm
... söz söylemeye ne hacet rabbim marifetimizi muhabbetimizi arttırsın o askı biz aciz kullara da tattırsın selametle selamunaleyküm
elifg eyvallah Üyelik Tarihi 17 Tem 2007 Mesajlar 1,372 Aldığı Beğeniler 230 Konum İzmir Takım Fenerbahçe 25 Haz 2008 #13 Ey Hurma Kütüğü Bana Aşkı Ögretsene.. Günahlarımdan utanıyorum Efendimi İstiyorum Yardım Etsene.... Allah razı olsun
Ey Hurma Kütüğü Bana Aşkı Ögretsene.. Günahlarımdan utanıyorum Efendimi İstiyorum Yardım Etsene.... Allah razı olsun
menzil_gülü Ne Mutlu Müslüman olana.. Üyelik Tarihi 24 Mar 2008 Mesajlar 2,584 Aldığı Beğeniler 20 Takım Fenerbahçe 29 Haz 2008 #14 nakşi_bendi' Alıntı: PAYLAŞIM HARİKAYDI BACISI EMEĞİNE SAĞLIK ALLAH (CC) RAZI OLSUN HERDAİM Genişletmek için tıkla ...
nakşi_bendi' Alıntı: PAYLAŞIM HARİKAYDI BACISI EMEĞİNE SAĞLIK ALLAH (CC) RAZI OLSUN HERDAİM Genişletmek için tıkla ...