Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

yesil13

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
hepiniz alemsiniz ya ne diyim bu muhabbeti rabbim devam ettirsin :)))

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Yav ablama bi para sıkışmış olayını anlatamadınız..Ablaa bak bunlar sana bozulmuş tamirciye götür parayı dök demeye çalışıyor :D:D:D
Habibemsin abla sen modemi bana gönder en iyisi benimki baya bi uçtu sürekli resetliyorum :D:D:D:D

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
ORiJiNAL YAZARI : onur
Yav ablama bi para sıkışmış olayını anlatamadınız..Ablaa bak bunlar sana bozulmuş tamirciye götür parayı dök demeye çalışıyor :D:D:D
Habibemsin abla sen modemi bana gönder en iyisi benimki baya bi uçtu sürekli resetliyorum :D:D:D:D
ONUR SENİDE KAYBETTİK ............FZEHRA ABLADIR..... :D :D :D :D

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Original von onur

Cidden istiyorsan yollarim kardesim hic problem deyil ama istersen önceligi fzehraya verelim sonucta onun Modemi bozulmus seninki saglam...
O istemezse sana yollariz canim kardesim...

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
yaa burda ne oluyor sizden bir yardım istedim neler olmuş ben size yerel ağ bağlantısındaki kilit resmini nasıl yok edebilirim diye sordum siz benim pc yi külüstüre çıkardınız :p :p :pşimdi ben o kilit resmini nasıl yok edicem...

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
yahu anne burda yardım edebilen yok demekki sen eniyisi tamirciye götür allah kolaylık versin sana ama acele te senin yokluguna dayanamayız ha

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : Habibemsin
Original von onur

Cidden istiyorsan yollarim kardesim hic problem deyil ama istersen önceligi fzehraya verelim sonucta onun Modemi bozulmus seninki saglam...
O istemezse sana yollariz canim kardesim...
Yok abla ya ölesine dedim :D

Üst Alt