abi ben bu konuya kafayı taktım bi program indiriyorum kullanabilirsem sizlere sunacagım ins..
O Onur Geliştirici Üyelik Tarihi 1 Eki 2005 Mesajlar 7,571 Aldığı Beğeniler 4,846 Konum Karaman Takım Galatasaray 2 Şub 2006 #11 abi ben bu konuya kafayı taktım bi program indiriyorum kullanabilirsem sizlere sunacagım ins..
C Cirkin@KraL YD Üyesi Üyelik Tarihi 1 Şub 2006 Mesajlar 14 Aldığı Beğeniler 0 2 Şub 2006 #12 photoshop sagolsun zamanim oldugunda bi tutorial hazirlarim
H Habibemsin YD Üyesi Üyelik Tarihi 2 Nis 2007 Mesajlar 950 Aldığı Beğeniler 0 2 Şub 2006 #13 phptshop bir defa indirdim kullanamadim yani resim editle bölümü isik efekti hic bir sey yoktu sen nasil kullaniyorsun kral?
phptshop bir defa indirdim kullanamadim yani resim editle bölümü isik efekti hic bir sey yoktu sen nasil kullaniyorsun kral?
C Cirkin@KraL YD Üyesi Üyelik Tarihi 1 Şub 2006 Mesajlar 14 Aldığı Beğeniler 0 2 Şub 2006 #14 ORiJiNAL YAZARI : Habibemsin yani resim editle bölümü isik efekti hic bir sey yoktu sen nasil kullaniyorsun kral? Genişletmek için tıkla ... saklanmislardir gece gündüz kullanirsan isik effektide cikar resim editle de cikar kafani yorma sen ikinci baski ))))
ORiJiNAL YAZARI : Habibemsin yani resim editle bölümü isik efekti hic bir sey yoktu sen nasil kullaniyorsun kral? Genişletmek için tıkla ... saklanmislardir gece gündüz kullanirsan isik effektide cikar resim editle de cikar kafani yorma sen ikinci baski ))))