ORiJiNAL YAZARI : mehmetalisoker
Amin ablacım Allah razı olsun yaw biraz moral hiç kimse inanmıyor yaw aglamamak için zor tutuyorum kendimi zaten
Ağlamamak için kendini neden zor tutuyorsun ? Hiç mi merhamet yok yüreğinizde.
ağlayın ey kardeşim aglayın ki gözyaşlarınız beilki o vefat eden hanım kardeşimizin mevla katında Rahmetine vesile olur. Ağlayın ki Rabbimiz sizi ve bizi bağışlasın ,gözyaşlarımız hem sizin hemde bizlerin affına sebep olsun.
Af edin bagışlayın beni ama yeri geldi söylemek zorunda hissettim .Hani hepiniz yalancı çoban hikayesini bilirsiniz.hani sırf heyecan olsun, eglence olsun diye millete kurtlar geldi koyunlarınızı yedi filan demişti. sonra da gercekten kurtlar sürüye dadanınca ne yapacagını şaşırdı,herkese söyledi ama nafile.kimse inanmadı.Biraz da sizin söyledikleriniz,ifade tarzınız bana onu anımsattı. Üzgünüm size onun gibisiniz demiyorum.ifade tarzınızı söylüyorum .
Kardeşlerimiz madem bir üyemiz vefat etmişse burada . haydi bakalım kardeşliği ispat zamanı gelmiştir. Yenidendoğuş ailem .size sesleniyorum. Haydi birliğimizi beraberliğimizi gösterelim ve o vefat etmiş olan hanım kardeşimize bir hatim okuyalım inşaallah.
Bakınız mübarek üç ayların içindeyiz. Ramazan-ı şerife ne kaldı ki ? öyleyse ne duruyoruz. Haydi hatim okuyalım hem geçmişlerimize hemde hassaten bu vefat etmiş olan kardeşimize..
ben 1.cüzü alıyorum inşaallah ..
ÖLÜM BU. VAKTİ GELDİĞİ ZAMAN NE BİR SAAT GERİ ,NEDE BİR SAAT İLERİ ALINIR. HEPİMİZ RABBİMİZDEN GELDİK VE ŞÜPHESİZ DÖNÜŞÜMÜZDE O'NA OLACAKTIR.
HER CANLI MUTLAKA ÖLÜMÜ TADACAKTIR.
RABBİMİZ İMANLI BİR ŞEKİLDE HUZURUNA KAVUŞMAYI BİZLERE VE TÜM MÜMİN KARDEŞLERİMİZE NASB-İ MÜYESSER EYLESİN.
amiine amiin velhamdu lillahi Rabbil Alemiin.