Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Kızılcahamamdanda çeksene::) oralarda güzel yerler

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Kızılcahamamdanda çeksene::) oralarda güzel yerler

sizin yerler yurtlar oralarımı yoksa ......pek methini duydum evet çok güzel bir yermiş lakin henüz gitme fırsatım olmadı inş havalar biraz ısınınca oradan karelerde çeker paylaşırım... şimdilerde karlar yarı erimiş yarı çamur pek hoş bir gezi olmıyacaktır keyif almadan da karelere keyif sanırım ki yansımaz...

ilerde inş diyerek toparladım gitti yanisi :)

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Çimen kucumcumlar :p (ürkütmeden yakalıyacağım diye çok uğraşmıştım.. ayıp insan çimerken çeker mi dergibiydiler çünkü :D )

Merak eden için yer olarak Çankaya sokaklarından bir sokak efendim..:gul:

Ankaranın pramidi yok demeyin.. buda Angara bahtı hep mi gara piramidi :p
Hava alanı yolu üzerinden...

Bu kareyi özellikle koyuyorum.. dikkatinizi belediye işçilerine çekmek istedim bu adamlar kar kürüyotlar yol kenarlarından koca koca buzları veya ve olmıyacak virajlarda erisin diye yola atıyorlar... ve bu işlemi yaptıkları saat atılan karın anca suya gönüşebileceği kadar süre olan bir zaman diliminde yapılıyordu.. peki bu ne anlama geliyor araba kullananlar hemen farkedecektir keskin viraj ve bayırdaki ince tabaka su (ki kocaman buzlarda atılıyordu buda ayaza kalmadan o an için tehlikeli bişey) Ankara ayazında buza dönüşecek ölümcül kazalara davetiye olacak bişeydir...Ne yazıkki bu işciler anlaşılan hiç bunu düşünebilecek bilgiye kırıntı mesabesinde bile sahip değiller...keşke bişeyler yaptım oldu mantığı ile yapılmaktan vazgeçilerek hakikaten işe yarayacak doğru çözüm olarak yapılsa....

bunu yakalıyabildiğim için çok şanslıyım :p :)

yorumsuz :D

Pursaklar civarı....

Kızılay Metro Güven Park Çıkışı Cuma Namazı... Biekaç dakika sonra iğne atsanız yer bulunmayacak şekilde olacak...(bu görüntüye bayılıyorum metronun içi nqamaza teslim oluyor önde güvenlik arkada güvenlik namaz bekçileri gibi.. bence harika bir görüntü .. )

Berrak_Su

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Galatasaray
SDC17555.JPG

burdan gecmıştım:)

Berrak_Su

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Galatasaray
evet gördüm biliyorum:)

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
güzel kardeşim resimler daha da güzel olabilirdi :=) birde kardeş tavsiyesi resimlerin nereye ait olduyklarini yazabilir seniz daha güzel olur kanısındayım :::::::::::::::::::)
HACI BAYRAM YENİ HALİ İLE
hacibayram_restore_aksam.jpg

KOCA TEPE CAMİİ Sİ İÇİ MANİDAR AVİZESİ
karanlıkta-ışıldayan-kocatepe-camisi-b4266.jpg

HAMAM ÖNÜ TARİHİ EVLER
k_Atilla_Dundar_Restorasyon_Evleri03.jpg

ESTERGON KALESİ

e327_Estergon_Kalesi.jpg

akc_jpg.jpg

göksu parkı

9.jpg

Üst Alt