Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
aramiza ho$ geLdin reyyan karde$im..

üyeLiginiz hayirLi oLsun..

seLametLe..

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
VEALEYKÜMSELAMVERAHMATULLAHİVEBEREKATUHU
Hosgeldin safalar getirdin kardes aramıza hayırlaravesile olur insallah üyeliğin

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
w.a.s kardeşim aramıza hoşgeldiniz .. :)

reyyan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
hoşbulduk arkadaşlar dilkekler ve temenniler bilmukabele inşaallah

TikKy

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
0kimizde ayn1 anda üye olduk yaws ... Yuh 101 Ki_i girmi_ bune böle reyyan ne ilgi bu böle ya ... K1skand1m Vallaha ... ( Bu arada insan bi hoj geldin der ) =) Zahmet olmazsa a__alarday1m :p Bir gel istersen ej ej ej

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
haydi kardeslerim 10 gunde 7 mesaj olmus gayret edelim paylasimlarinizi bekliyoruz..:D

peri

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
HOŞGELDİN REYYAN KARDEŞİM ARAMIZA.
BİZİM AİLEMİZ ÇOK GENİŞ.GÜZELLİKLERLE DOLU.
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN.
PAYLAŞIMLARINI BEKLİYORUZ.....

reyyan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ORiJiNAL YAZARI : TikKy
0kimizde ayn1 anda üye olduk yaws ... Yuh 101 Ki_i girmi_ bune böle reyyan ne ilgi bu böle ya ... K1skand1m Vallaha ... ( Bu arada insan bi hoj geldin der ) =) Zahmet olmazsa a__alarday1m :p Bir gel istersen ej ej ej

hoşbulduk arkadaşlar ;)

ne o tikky bey kıskanmışsınız bakıyorum =) :D

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
HOSGELDINIZZZZZ
SEFALAR GETIRDINIZZZ
MUHTESEM IKILI HI:D
BOYLE COKK GUZEL PAYLASIMLARINIZLA GUZELLIK KATIN INSALLAH SITEMIZE A.S.

TikKy

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Allah Hepinizden Razı Olsun Teşekkür ederim ... Vallahi baktım benim başlığıma değil buraya yazmışınız :) bende buradan teşekkür edeyim dedim :p

Yahu şunları topluca benim tarafımada yazsanıza Kıskansın beni reyyan Çatlasın :)

ne o tikky bey kıskanmışsınız bakıyorum

Görürsün Sen Kızım ... ( Hastayım O yüzden ne msn ne bizim forum ne bu forum yokum) öle bir aklıma geldi bakayım dedim ...

Arkadaşlar sizleri çok sevdim ama 2 nedenden gelemiyorum birincisi Çok hastayım babam Kalp amelyatı olacak Dayım fıtık Amelyatı belki bende amelyat olacağım ! ...

2. İse ... Avatarım olmadan Çıkmam abi :) Yaa .. gıcık oldum avatar koyamıyoruz ... Lütfen site yönetimi arkidişlerim ... Şu kıza rezil etmeyin beni ... Karizmamı çizdirmeyin .. Hack le mackle işim olmaz sizin siteye bişiy yapmam merak etmeyin din kardeşimsiniz benim ... Mümkünse avatar koymama izin verirseniz sevinirim .. Hala ölemi bilmiyorum ama ilk kayıt olduğumda yassaktı istediğini koyamıyorduk ...

Bu arada Arkidişler ...Benim başlığa selam yazın lütfennnn :)

Üst Alt