Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
M

maussema

Guest
hosgeldın canım hayır gelısın ınsallah herkesler senı ve sıırlerını beklıyordu zaten muhammed dahıl :D :D

SPELLmakerGIRL

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
ben küstum size.. benden habersiz uyelik almisiniz ;(

cezalisiniz siir miir yok.. hem muhammed benim siirlerimi kaldiramio alerjisi var =)

KAMELYAM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
HOŞGELDİN ABLA

HAYIRLI OLSUN ÜYELİĞİN :]

O GÜZEL ŞİİRLERİNE DEVAM ÖZLEDİK YAW

mihra-ce

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
gerçi burda herkes birbirini tanıyor biliyor ben yeniyim ama yinede hoşgeldin kardeş hayırlı olsun....

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Seni kim ça ırdı ya... :D
Ben şiir muhabbetlerinden sıkıldım ya, geçende başka konuda da belirttim, ismin geçti hakkını helal et... Konumuza dönelim, şimdi yazcan oraya bişeyler, aaa spell sen mi yazdın bunları, süper olmuş felan filan, sonra sende yok ya sadece duygularım onlar benim, içimden gelenler felan filan, millet de öle deme çok şahane olmuşlar, di erini 4 gözle bekliyoruz (nasıl bekliyosa) felan da filan muhabbetleri, her sitede aynı, yetti senin bu şiirlerin... buarada hoşgeldin... imzanı gördüm fenerbahçeydi önce...
vesselam

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
:
Orjinal Yazarı YaMusaB
Seni kim ça ırdı ya... :D
Ben şiir muhabbetlerinden sıkıldım ya, geçende başka konuda da belirttim, ismin geçti hakkını helal et... Konumuza dönelim, şimdi yazcan oraya bişeyler, aaa spell sen mi yazdın bunları, süper olmuş felan filan, sonra sende yok ya sadece duygularım onlar benim, içimden gelenler felan filan, millet de öle deme çok şahane olmuşlar, di erini 4 gözle bekliyoruz (nasıl bekliyosa) felan da filan muhabbetleri, her sitede aynı, yetti senin bu şiirlerin... buarada hoşgeldin... imzanı gördüm fenerbahçeydi önce...
vesselam

FENERBAHÇE SEN ÇOK YAŞA CANIN FEDA OLSUN BANA.. DİE BAŞLIYORDU GALİBA... :D

Üst Alt