Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

H ü z ü n

SuLar Durulursa..

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
fzehra ablacım dün ben o hacker denen adamla konuştum ..adam iyi birisi aslında yani benle anlaştı söz verdi kimseye zarar vermiyeceğinee ..ya adamla ahbap oldum iyimi:)neyse inş bişi olmaz herkese geçmiş olsunnn abla baya uğraştım dünnn zorladı bu hacker beniii ama neyse ki anlaştık..çok şükür herşey yolunda..

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Original von HÜZÜN
fzehra ablacım dün ben o hacker denen adamla konuştum ..adam iyi birisi aslında yani benle anlaştı söz verdi kimseye zarar vermiyeceğinee ..ya adamla ahbap oldum iyimi:)neyse inş bişi olmaz herkese geçmiş olsunnn abla baya uğraştım dünnn zorladı bu hacker beniii ama neyse ki anlaştık..çok şükür herşey yolunda..

Sen yinede dikkatli ol..

Fzehracigim iste sirf bu yüzden bend emsnden uzak duruyorum ve kimseden ne link ne resim ne download kabul etmiyorum..
Yolladiklari virusle bütün sifrelerimizi calabiliyorlar

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Orjinal Yazarı müşü
arkadaşlar böyle bişeyden haberim yoktu .dün banadamı böyle oldu acaba. şevval okursan bana haber ver dünkü o adresi tılamamı isteyen sendin dimi .şevvaaaaaaal.ama allahtan ben o sayfaya ulaşamadım.şevval gerçekten o sendin dimi.bide soruyorum bu ablaya sende şevvalin adresi varmıydı.eğer varsa demek ucuza tlattım. 8o 8o
evet canım bende sevval in adresi vardı oda gitti msn de

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
hepinizden ALLAH CC razi olsun inşallah ne bana nede öbür arkadaşlarıma zararı olmaz giden gitti ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Üst Alt