Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
bilişim ile alakalıydım alaylıya döndüm
aslen mekanikciyim . her mankinanın özellikle bilgisayarlı makinaların mekanik ve kartlarının arıza tespitini yapıyorum .. hem elekronik hem usta mekanikliğe giriyor... bir yerim yok fabrika dışardan ustalık diyelim.. pandemiden sonra işler biraz değişti . işsiz ile işli arasındayım . biraz sendelenme zamanım .. feshettim çünkü . anam ayrıntıya giriyorum dur dur yok söyle fatih.. diğer bedensel olarak ilk matba ve çorap makinalarında operatör derler..

Tuğraa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,778
Takım
Diğer
Bende İlahiyat Mezunu ev hanımıyım.
Öğretmenliği kenara itip "Evvel Refik Ba'del Tarık" dedik 2 yıl önce.
Refik tamam. Şimdi tekrar yol için çabalıyoruz bakalım. Rabbim razı olacağı kulları arasına alsın ????.

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
bilişim ile alakalıydım alaylıya döndüm
aslen mekanikciyim . her mankinanın özellikle bilgisayarlı makinaların mekanik ve kartlarının arıza tespitini yapıyorum .. hem elekronik hem usta mekanikliğe giriyor... bir yerim yok fabrika dışardan ustalık diyelim.. pandemiden sonra işler biraz değişti . işsiz ile işli arasındayım . biraz sendelenme zamanım .. feshettim çünkü . anam ayrıntıya giriyorum dur dur yok söyle fatih.. diğer bedensel olarak ilk matba ve çorap makinalarında operatör derler..

@Charismax kardeşim...Rabbim rızkınızı kazanmanız için hayrlı kapı nasip eylesin...şahsınızda bütün ihtiyacı olanlara inşAllah????

Üst Alt